Circulaţie îngreunată la metrou, sâmbătă dimineaţa, în urma defectării unui tren. Fum în staţia Piaţa Unirii 1 VIDEO

Circulaţie îngreunată la metrou, sâmbătă dimineaţa, în urma defectării unui tren. Fum în staţia Piaţa Unirii 1 VIDEO

Foto ARHIVA

Circulaţia este îngreunată sâmbătă la metrou în urma defectării unui tren la staţia Piaţa Unirii. „Circulaţia se desfăşoară cu dificultate pe Magistralele 1 (Dristor - Pantelimon) şi 3 (Preciziei - Anghel Saligny) de metrou în urma defecţiunii unui tren de tip IVA la staţia Piaţa Unirii 1”, anunţă Metrorex.

Ştiri pe aceeaşi temă

Circulaţia nu este întreruptă, fiind reorganizată pe secţiuni, pe firul 1 de mers. 
 
Călătorii sunt informaţi despre reorganizarea circulaţiei prin instalaţiile de sonorizare de la nivelul peroanelor şi staţiilor.
 
Potrivit imaginilor publicate pe Facebook de un călător, staţia Piaţa Unirii 1 a fost umplută de fum de la trebul defect.
 
Metrorex a reintrodus în circulaţie, pe M3 Preciziei - Anghel Saligny, trenuri vechi de zeci de ani, de tip IVA, produse la Arad, din cauză că o parte a florei de trenuri Bombardier folosite pe această linie au fost mutate pe Magistrala 5, în Drumul Taberei, până la achiziţionarea de noi garnituri pentru această magistrală.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările