Circulaţia cu metroul, blocată pe două magistrale din cauza unei probleme tehnice la un tren, în staţia Dristor

Circulaţia cu metroul, blocată pe două magistrale din cauza unei probleme tehnice la un tren, în staţia Dristor

Foto Arhiva Adevarul / Eduard Enea

Circulaţia metroului este blocată pe magistralele Republica - Dristor 2 şi Preciziei - Anghel Saligny din cauza unei degajări de fum la un tren în staţia Dristor. Iniţial, informaţiile obţinute de la pasageri indicau drept cauză a blocării circulaţiei o sinucidere

UPDATE 08:55 Potrivit ISU, nu a fost vorba de o sinucidere ci de o problemă tehnică a unui tren de metrou, care a dus la degajarea de fum în tunel şi în staţie. Pasagerii au fost debarcaţi, iar trenul a fost retras, a mai precizat reprezentantul ISU contactat de Adevarul.
 
Iniţial, potrivit relatărilor unui pasager, la staţia Titan, pasagerii unui tren care mergea în direcţia Dristor 2 au fost informaţi, la ora 8.15, că garnitura va staţiona o perioadă nedeterminată din cauza unei sinucideri care a avut loc la staţia Dristor 1.
 
Din cauza problemelor de la Dristor 1, staţia Dristor 2 (care comunică cu Dristor 1) este foarte aglomerată, pasagerii fiind nevoiţi să aştepte până ce se pot urca într-un tren.
 
Metrorex nu a putut fi contactată pentru detalii.

Vom reveni...

 

..

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: