Circulaţia unor linii de autobuz va fi extinsă şi pe timp de noapte, pe perioada maratonului vaccinării din Capitală

Circulaţia unor linii de autobuz va fi extinsă şi pe timp de noapte, pe perioada maratonului vaccinării din Capitală

Vor fi deschise non-stop 50 de puncte de vaccinare în două locaţii centrale din Capitală FOTO Inquam Photos / Cornel Putan

În contextul începerii maratonului vaccinării în Bucureşti, de vineri, autobuzele de pe liniile 104, 117, 178, 300, 313 şi 368, vor circula şi pe timp de noapte, pentru a facilita transportul bucureştenilor la centrele de vaccinare şi înapoi spre casă, a anunţat joi primarul general al Capitalei Nicuşor Dan.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Peste exact 24 de ore, adică vineri la ora 16, începe maratonul vaccinării în Bucureşti. Prin colaborarea dintre Universitatea de Medicină şi Farmacie „Carol Davilla”, Primăria Capitalei şi ASSMB vor fi deschise non-stop 50 de puncte de vaccinare în două locaţii centrale din Capitală – Sala Palatului şi Biblioteca Naţională. Oricine vrea să se vaccineze cu vaccinul anti-COVID-19 o poate face fără niciun fel de programare, începând de vineri la ora 16 şi până luni la ora 8. 

Împreună cu STB, am convenit să extindem şi noaptea circulaţia autobuzelor pe liniile 104, 117, 178, 300, 313 şi 368, pentru a facilita transportul bucureştenilor la centrele de vaccinare şi înapoi spre casă”, a scris Nicuşor Dan pe pagina sa de Facebook.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările