Circul Globus aniversează 50 de ani de activitate printr-un mega-spectacol în Parcul Tineretului

Un număr de 200 de cântăreţi, actori şi dansatori se vor reuni la sfârşitul acestei săptămâni în cadrul unui mega-spectacol, pentru a sărbători 50 de ani de succes ai Circ&Variete Globus.

Ştiri pe aceeaşi temă

În cadrul eveniementului vor fi prezentate în avant-premieră momente din spectacolele celor trei circuri care vor intra în competiţie la cea de a IV-a ediţie a Festivalului Internaţional de Artă a Circului.

Astfel, vinery, începând cu ora 21.00, în Parcul Tineretului (intrarea Gh. Şincai) bucureştenii sunt invitaţi să sărbătorească arta circului alături de 125 de artişti, 25 de dansatori şi 50 dintre cele mai cunoscute vedete din România. La eveniment vor fi prezente şi cele mai îndrăgite animale-artiste - pinguini, crocodili, iguane, pitoni şi o focă.

Spectacolul va include numere din spectacolele circurilor “Aquatico Zopis” din Spania, “Aquatico Loredana Bellucci” din Italia, “Americano” din Serbia, care vor concura în acest an pentru “Leul de Aur”, artişti ai Circ&Variete Globus şi vedete cunoscute care au cântat şi jucat de-a lungul timpului alături aceştia.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările