Cine este Daniel Băluţă, noul primar al Sectorului 4 care îl înlocuieşte pe Piedone

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cine este Daniel Băluţă. Peste 30.000 de români au mărşăluit marţi seară prin Capitală cerând demisia întregii clase politice, iar miercuri au căzut şi primele capete. Pe lista celor care au demisionat se numără şi edilul Sectorului 4, Cristian Piedone. Locul lui va fi ocupat de actualul viceprimar, PSD-istul Daniel Băluţă.

Marţi seară, peste 30.000 de oameni au organizat un marş de amploare în Bucureşti cerând, printre altele, şi demisia primarului Sectorului 4, Cristian Piedone. Acesta a anunţat ieri dimineaţă că regretă profund că nu a demisionat mai devreme şi că nu i-a dezamăgit niciodată pe cei care l-au ales.

Cine este Daniel Băluţă, noul primar

În aceste condiţii, scaunul de edil al Sectorului 4 este pregătit deja pentru actualul viceprimar Daniel Băluţă (PSD), aşa cum se precizează în lege. De profesie medic stomatolog, Daniel Băluţă (38 de ani) ocupă din vara lui 2013 funcţia de viceprimar al Sectorului 4 şi din luna iunie a anului 2012 este consilier local la Sectorul 4.

Potrivit declaraţiei de avere, politicianul deţine două apartamente (n.r. - unul cu o suprafaţă de 68 de metri pătraţi şi altul cu o suprafaţă de 217 metri pătraţi) şi un teren cu o surpfaţă de 294 de metri păraţi în Bucureşti. De asemenea, noul edil al Sectorului 4 este proprietarul mai multor bijuterii, ceasuri şi tablouri în valoare de 15.000 mii de euro.

Cine este Daniel Băluţă. Culmea tupelui în timpul protestului

În timpul protestului organizat marţi seară, când zeci de mii de oameni furioşi îş strigau nemulţumirile mărşăluind pe străzile Bucureştiului, primarul Piedone anunţa că are de gând să construiască un monument dedicate victimelor din Clubul Colectiv. „Cu sprijinul unor oameni inimoşi, care au înţeles întotdeauna să sprijine proiecte de suflet, cu lacrimi şi o suferinţă adâncă, respectăm de-a pururi memoria acestor tineri nevinovaţi, ridicând spre cer ruga noastră şi MONUMENTUL CELOR FĂRĂ DE VINĂ, pe care care vom grava numele tuturor celor care au pierit în urma  tragediei din data de 30 octombrie“, anunţa edilul Sectorului 4.

În timp ce Piedone încerca să se spele pe mâini şi să le demonstreze tuturor cât de mult regretă moarte tinerilor din Colectiv, protestatarii spuneau că anunţul primarului este de-a dreptul revoltător. „La ce bun să facă monument dacă bieţii copii s-au dus oricum? Mai bine avea grijă de clubul ăsta şi nu ardeau bieţii oameni ca şobolanii acolo“, spune revoltat un bucureştean care scandează: „Demisia!“ şi „Jos, Piedone!“.

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite