FOTO VIDEO Bărbatul care a produs accidentul de pe Calea Griviţei consumase cocaină. Cinci persoane au fost rănite şi patru maşini avariate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Facebook.com / Gabriela Ghiban
FOTO Facebook.com / Gabriela Ghiban

Cinci oameni au fost răniţi, sâmbătă după-amiază, în urma unui accident rutier în care au fost implicate patru maşini, pe Calea Griviţei din Capitală. Şoferul uneia dintre maşinile avariate consumase cocaină şi se certa cu iubita sa în momentul producerii accidentului

UPDATE 20:40 Soţia şoferului care a provocat accidentul din centrul Capitalei, aflată cu el în maşină, spune că bărbatul ar fi consumat droguri. De altfel, în maşina acestuia a fost găsit un praf alb, care a fost trimis la analize, afirmă surse din rândul anchetatorilor. Soţia şoferului a mai susţinut că acesta ar fi încercat să o omoare, provocând intenţionat accidentul.

UPDATE 19:05 Potrivit Digi24, poliţiştii au confirmat că şoferul care a produs accidentul de pe Calea Griviţei din Capitală consumase cocaină.

În momentul producerii accdientului, bărbatul se certa cu iubita sa. Potrivit unui martor ocular, după impactul iniţial, şoferul drogat şi iubita sa s-au luat la bătaie pe asfalt, iar bărbatul urla „Te omor!“. Un echipaj de la Poliţia locală, aflat în zonă, a intervenit şi s-a luptat cu bărbatul care era foarte violent. Şoferul a fugit la un moment dat şi s-a lovit, aparent intenţionat, cu capul de geamul unui taximetru oprit în zonă. Bărbatul a fost reţinut în cele din urmă.

Potrivit Digi24, circulaţia pe Calea Griviţei, în zona intersecţiei cu Calea Victoriei, unde a avut loc accidentul, este în continuare blocată. Procurorii au deschis un dosar penal, iar bărbatul este cercetat pentru tentativă de omor. Poliţia percheziţionează la această oră maşina, un BMW cu numere de Prahova, având în vedere că şoferul consumase droguri.

UPDATE Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti, care, împreună cu poliţiştii Brigăzii Rutiere şi poliţişti din cadrul Serviciului Omoruri, va stabili toate aspectele şi împrejurările producerii acestui eveniment, potrivit Brigăzii Rutiere a Capitalei.

***

Circulaţia rutieră este blocată pe Calea Griviţei, în ambele sensuri, în zona intersecţiei cu Calea Victoriei.

Cele cinci persoane rănite au fost transportate la spital, iar din primele informaţii starea lor ar fi bună, fără riscuri majore. La faţa locului au intervenit patru ambulanţe SMURD, potrivit Brigăzii Rutiere.

Răniţii, trei femei şi doi bărbaţi, au suferit contuzii şi au fost duşi la spitalele Floreasca şi Elias.

Primele date arată că accidentul a fost provocat de unul dintre şoferi, existând suspiciunea că acesta s-ar fi aflat sub influenţa alcoolului sau a stupefiantelor, însă nu a putut fi testat la faţa locului, fiind foarte agitat.

Potrivit Digi24, şoferul vinovat s-ar fi certat cu partenera sa, în timp ce conducea. După ce a lovit două autovehicule, şoferul a coborât din maşină şi ar fi încercat să intre într-un taxi. Bărbatul ar fi spart geamul de la taxi. Bărbatul violent a fost reţinut de Poliţie.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite