FOTO VIDEO Cinci ani de la tragedia din Colectiv. Lanţ uman în memoria victimelor. „Un lanţ de incompetenţă şi corupţie încă ucide zi de zi în România“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Un lanţ uman s-a format, vineri seară, de la Clubul Colectiv până la Curtea de Apel Bucureşti, pentru a marca împlinirea a cinci ani de la tragedie.

Spravieţuitori, rude, prieteni, cunoscuţi sau simpli trecători, cu candele în mână, la distanţa impusă de pandemia pe care o traversăm, s-au prins într-un ”lanţ al memoriei”. La Curtea de Apel Bucureşti au fost aşezate pe zidurile clădirii fotografiile tuturor victimelor, iar la Clubul Colectiv sunt sute de candele aprinse şi zeci de coroane de flori.

GALERIE FOTO

”La 5 ani după Colectiv, un lanţ de incompetenţă şi corupţie încă ucide zi de zi în România. La 5 ani după Colectiv, un lanţ de aroganţă şi impostură încă ne îmbolnăveşte în loc să ne vindece în spitale. La 5 ani după Colectiv, un lanţ de nepăsare şi iresponsabilitate continuă nedreptatea în loc să pedepsească vinovaţii în justiţie. La 5 ani după Colectiv, cerem dreptate”, este mesajul transmis de organizatori.

Lant uman Colectiv FOTO news punct ro

FOTO news.ro

Spravieţuitori, rude, prieteni, cunoscuţi sau simpli trecători, cu candele în mână, la distanţa impusă de pandemia pe care o traversăm, câteva sute de persoane, s-au prins într-un ”lanţ al memoriei, de la Clubul Colectiv la Curtea de Apel Bucureşti.

La Curtea de Apel Bucureşti au fost aşezate pe zidurile clădirii fotografiile tuturor victimelor, alături de candele aprinse.

La Clubul Colectiv sunt sute de candele aprinse şi zeci de coroane de flori.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite