Christian Ciocan despre posibila restructurare a postului său: „Sunt prea mic pentru a comenta o ştire atât de mare!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Comisarul-şef Christian Ciocan, imaginea Poliţiei Capitalei până la sfârşitul anului trecut, s-ar afla pe lista restructurărilor din cadrul Ministerului de Interne. Postul său, cel de şef al serviciului Informare din cadrul Poliţiei Capitalei, ar putea fi desfiinţat în următoarele două luni.

Potrivit unor surse citate de Antena 3, comisarul-şef Chrirstian Ciocan ar fi unul dintre cei 10.000 de poliţişti despre care ministrul de Interne Traian Igaş a anunţat, ieri, că vor pleca din sistem.

Contactat telefonic, Ciocan a declarat, pentru „Adevărul de Seară", că nu are cunoştinţă, nu înţelege şi nu comentează această informaţie. „Sunt prea mic pentru a comenta o ştire atât de mare. Îl las pe Dumnezeu să o facă", a spus el.

Suspendat pentru şase luni

Purtător de cuvânt al Poliţiei Capitalei, comisarul-şef Christian Ciocan a căzut în dizgraţia şefilor săi la sfârşitul anului trecut, când i s-a interzis să mai facă declaraţii în numele instituţiei. Surse neoficiale susţin că acest lucru s-a întâmplat după ce Ciocan a participat la petrecerea creatorului de modă Cătălin Botezatu, fiind protagonistul mai multor ştiri mondene.

Christian Ciocan este, din 2010, membru cu drepturi depline al Asociaţiei Europene a Directorilor de Comunicare (EACD), urmând să participe, în perioada 30 iulie - 1 iulie, la Summitul European al Directorilor de Comunicare de la Bruxelles. 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite