CGMB numeşte mâine membrii din consiliile de administraţie ale unităţilor medicale. Reprezentanţi noi şi pentru RADET şi RATB

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marţi, Consiliul General al Municipiului Bucureşti (CGMB) se reuneşte pentru a dezbate în cadrul unei şedinţe, desemnarea reprezenţilor săi în Capitală, atât ai spitalelor, cât şi ai regiilor din subordine.

Consilierii generali ai Capitalei vor discuta în şedinţa de mâine, 60 de proiecte de hotărâre prin care se urmăreşte punerea în funcţie a unor membrii în consiliile de administraţie de la 50 de unităţi medicale. De asemenea, sunt vizate şi regiunile, dar şi alte instituţii ale municipalităţii.

Pe lângă desemnările din cadrul spitalelor şi al institutelor medicale, tot în timpul şedinţei de mâine vor fi desemnaţi reprezenţanţii CGMB în consiliile de administraţie de la RATB şi RADET. Acestora li se mai adaugă Casa de Asigurări de Sănătate a Municipiului Bucureşti, Clubul Sportiv Municipal Bucureşti şi Societatea Ciclop.

Dintre cele 60 de proiecte, două au în vedere desemnarea unor membri, în consiliile de administraţie ale REBU şi Apa Nova.

Pe lângă numirile care vor fi discutate în cadrul şedinţei, consilierii generali vor mai dezbate şapte proiecte pentru aprobarea unor planuri urbanistice zonale. Printre acestea se va discuta şi atribuirea numelui de Piaţa Francofoniei unei intersecţii din Capitală. De asemenea, constituirea comisiilor de specialitate ale CGMB va fi un alt subiect adus în prim-plan.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite