Cetăţeni, păstraţi puloverele şi umbrela! Urmează încă patru zile de frig şi ploi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Chiar dacă cu toţii ne dorim zile cu soare şi căldură, meteorologii anunţă însă o vreme răcoaroasă până la sfârşitul săptămânii, cu temperaturi scăzute şi condiţii de ploaie.

Încă de luni mercurul din termometre nu a depăşit 15 grade. Nici cerul înnorat, vântul şi ploile nu au lipsit în Capitală.

La începutul săptămânii meteorologii anunţau că vremea rece va dura doar trei zile, însă situaţia s-a schimbat după ultimele calcule efectuate de specialiştii de la Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM).

Astfel, ziua de joi va aduce un val de căldură în Capitală, când se aşteaptă ca mercurul de termometre să urce până la 20 de grade Celsius. În acelaşi timp, cerul va fi variabil, cu înnorări seara şi noaptea când se va înregistra o minimă de 5-7 grade Celsius, vântul va fi moderat, dar nu vor lipsi nici condiţiile de ploaie. 

Pentru vineri, meteorologii anunţă o răcire semnificativă, cu cer variabil şi înnorări temporare. În cursul zilei sunt aşeptate şi câteva picături de ploaie, maxima va fi de 14 grade Celsius, iar minima va atinge 1-3 grade Celsius.

Sâmbătă, 31 martie 2012, va fi o zi cu vânt moderat, condiţii de ploaie slabe, o maximă între 16-17 grade Celsius şi o minimă de 5-7 grade Celsius.

Nici ziua de duminică nu sună prea bine din punct de vedere al condiţiilor meteo şi nu este păcăleală. Termometrele vor arăta o maximă de 10-11 grade Celsius, în cursul zilei, iar noaptea se vor înregistra 0-2 grade Celsius. De asemenea, meteorologii au anunţat pentru 1 aprilie şi condiţii de ploaie şi vânt slab spre moderat. 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite