Centrul de vaccinare de la Piaţa Obor se redeschide. Primar: „Avem corturi care să vă ferească de ploaie şi terasa cu mici aproape”

Centrul de vaccinare de la Piaţa Obor se redeschide. Primar: „Avem corturi care să vă ferească de ploaie şi terasa cu mici aproape”

FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Centrul de vaccinare de la Piaţa Obor se redeschide astăzi. De data aceasta, va fi un punct de imunizare anti-COVID-19 permanent, în care va fi folosit serul Johnson & Johnson. Primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, a spus că vor fi corturi pentru ca oamenii să fie feriţi de ploaie şi că terasa cu mici este aproape.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Având în vedere cererea mare, schimbăm planul şi revenim mai devreme la Obor. Mâine deschidem aici un centru de vaccinare fix, care va rămâne cât aveţi nevoie. Doritori să fie, că doze avem destule.” a scris primarul sectorului pe Facebook.

„Avem Johnson & Johnson, avem corturi care să vă ferească de ploaie şi avem terasa cu mici aproape.
Aşadar, începând de mâine, vă aşteptăm pe toţi cei care vă doriţi să vă vaccinaţi în cea mai mare piaţă din ţară, piaţa Obor. Simplu şi rapid, într-un mediu autentic românesc, unde oricum aveaţi drum dacă apreciaţi produsele variate şi proaspete. ” a scris ieri edilul.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările