Centrul Sportiv Apollo din Sectorul 3 al Capitalei va fi rebotezat. Primăria îi schimbă numele în Szobi Cseh

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Centrul sportiv va purta numele marelui cascador FOTO Arhivă
Centrul sportiv va purta numele marelui cascador FOTO Arhivă

Centrul Sportiv Apollo din Sectorul 3 al Capitalei va fi rebotezat şi va primi numele cascadorului Szobi Cseh, după cum a anunţat Robert Negoiţă, primarul de sector.

„Decesul cascadorului şi actorului Szabolcs (Szobi) Cseh mă umple de tristeţe. Szobi Cseh a fost un om excepţional, un profesionist desăvârşit - primul cascador profesionist din România – un om iubit de români pentru talentul său.

De aproape zece ani, între Primăria Sectorului 3 şi „Asociaţia Gladiatorul”, pe care Szobi Cseh a condus-o, a existat o strânsă colaborare. La o bază sportivă din Sectorul 3 şi, din 2013, la Centrul Sportiv Apollo, Szobi Cseh a antrenat numeroşi tineri fără posibilităţi materiale şi cu probleme de integrare socială, pregătindu-i pentru a deveni cascadori, alpinişti sau gimnaşti acrobaţi. În tot ceea ce a făcut, Szobi Cseh a fost un model de generozitate şi implicare“, se arată într-un comunicat trimis de reprezentanţii Primăriei Sectorului 3.

De asemenea, edilul de sector a precizat că va propune Consiliului Local al Sectorului 3 adoptarea unei hotărâri prin care Centrul Sportiv Apollo să poarte numele Szabolcs (Szobi) Cseh. Centrul este situat în incinta Liceului Tehnologic Elie Radu, fiind unul dintre cele mai moderne din România.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite