Centrele de relaţii cu clienţii şi casieriile GDF Suez Energy România vor fi închise pe 16 şi 17 aprilie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Centrele de relaţii cu clienţii şi casieriile GDF Suez Energy România (fosta companie Distrigaz Sud) vor fi închise în zilele de 16 şi 17 aprilie.

Începând cu data de 18 aprilie programul de funcţionare va fi cel normal.

De asemenea, serviciul de call-center naţional apelabil la numărul unic de telefon 021.9366 sau prefix local +936 pentru celelalte judeţe nu va fi indisponibil în zilele de 16 şi 17 aprilie.

Pentru intervenţiile în caz de urgenţă, Distrigaz Sud Reţele, filiala de distribuţie a GDF Suez Energy România, asigură permanenţa prin echipele sale la numărul unic 021.9281 pentru Bucureşti sau prefix local +928 pentru celelalte judeţe din aria de acoperire a Distrigaz Sud Reţele.

GDF Suez Energy România pune la dispoziţia clienţilor săi peste 13.500 puncte de încasare a facturilor.

Lista completă a modalităţilor de plată este disponibilă pe site-ul companiei la adresa www.gdfsuez-energy.ro.

Pentru informaţii suplimentare, clienţii pot contacta consilierii GDF Suez Energy România telefonic, de luni până vineri, în intervalul orar 8.30-19.00, la numărul 021.9366 (Bucureşti, Ilfov) sau 02xx.936 (unde xx este prefixul judeţului din care se apelează); apel taxabil conform tarifelor stabilite de către operatorii de telefonie. De asemenea, compania poate fi contactată online, completând formularul de contact disponibil la adresa www.gdfsuez-energy.ro.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite