Cele mai terifiante crime din ultimii doi ani comise în Capitală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Asasinatele care au avut loc în Bucureşti în ultimii doi ani au îngrozit şi au băgat frica în oameni, întrucât cele prezentate mai jos sunt cele mai monstruoase, cum ar fi crima de la Perla sau cea din campusul universitar Agronomie.

Capitala este demnă de un scenariu de film horror, dacă privim în spate, mai exact în ultimii doi ani, şi adunăm la un loc toate crimele macabre care s-au petrecut în oraş. Capul de listă este fără niciun dubiu masacrul de la Perla, când doi oameni au murit, iar alţi şase au fost grav răniţi.

 Atunci, în acea zi cumplită de 5 martie 2012, nu mai puţin de opt persoane au fost împuşcate în coaforul Perla din Capitală de Gheorghe Vlădan, angajat al Ministerului Administraţiei şi Internelor (MAI). Printre aceşti oameni se afla şi soţia criminalului.

Vlădan a intrat în acea zi în coafor, şi-a scos pistolul, deţinut legal, şi a împuşcat-o, iniţial, pe casieră în cap, care a murit pe loc. A doua victimă a fost chiar soţia acestuia, pe care o bănuia că îl înşală, motiv pentru care a avut loc şi masacrul.

Cele două femei au murit în urma atacului armat. După ce le-a ucis, Gheorghe Vlădan a început să tragă în toată lumea din salon, rănind alte şase persoane, angajaţi şi clienţi.

Acesta a ieşit apoi din coafor şi s-a predat omului de pază al unei clădiri alăturate, aşteptând sosirea poliţiştilor. În urma testelor psihiatrice efectuate după ce a fost reţinut, s-a constatat că Vlădan a avut discernământ atunci când a început să tragă.

Legat cu sârmă şi ars de viu

O altă crimă teribilă a avut loc şi în incinta Licieului de Electronică Industrială din Capitală. Un bărbat a fust ucis cu o cruzime de nedescris, după ce a fost legat cu sârmă şi apoi ars de viu. Un tânăr care locuia într-un bloc vizavi de locul crimei a auzit, întro seară, o bubuitură puternică, iar apoi, când s-a uitat pe geam, a văzut că în apropierea liceului ardea ceva. Acesta a sesizat paznicul unităţii de învăţământ care a constatat că un bărbat cu mâinile şi picioarele legate cu sârmă era în flăcări. Îngrozit, omul a adus repede o sticlă cu apă şi a încercat să stingă flăcările, însă victima era deja decedată.

Spânzurată de calorifer

Şi în carierul Primăverii a avut loc o crimă monstuoasă. Două femei au fost găsite decedate abia după 72 de ore, atunci când vecinii din bloc au simţit miros de putrefacţie. Victimele au fost ucise într-un mod macabru. Una dintre ele a fost găsită cu mai multe tăieturi pe corp şi spânzurată de calorifer, iar cealaltă complet dezbrăcată, în baie.

IT-ist, criminal din gelozie

Cine a spus că gelozia face victime are dreptate. Cel puţin în acest caz. Un tânăr din Bucureşti, de profesie inginer IT, şi-a ucis iubita după ce a aflat că aceasta îl înşela.

Într-o dimineaţă, în timp ce tânărul IT-ist de 31 de ani se pregătea să plece la muncă cei doi s-au luat la ceartă, acesta reprosându-i fetei că l-a trădat.  Înnebunit de gelozie, bărbatul şi-a înjunghiat iubita, a lăsat-o într-o baltă de sânge şi a plecat la muncă.

Ajuns la serviciu, tânărul a povestit totul colegilor săi, care nu l-au crezut până când nu au văzut cu ochii lor. Îngroziţii de fapta bărbatului, aceştia au anunţat poliţia, iar ucigaşul a fost reţinut.

Înjunghiat pentru că nu-i plăceau manelele

Un caz de omor deosebit de grav s-a întâmplat şi în campusul universitar Agronomie din Capitală. După o seară de distracţie în clubul „Player" din zonă, Bogdănel, un student de 21 de ani, se îndrepta către camera de cămin împreună alţi colegi. Trei bărbaţi care ieşiseră din clubul de manele „King", tot din zonă, beţi mangă, au încercat să agaţe o fată din grupul lui Bogdănel. „Pisi, mi-aş da viaţa pentru tine! Hai să bem o ţuică şi să ascultăm o manea la mine în maşină", i-ar fi spus unul dintre bărbaţi.

Fata însă l-a refuzat, cea ce l-a făcut să se enerveze şi să se i-a de Bogdănel. „Ce bă, prietena ta e şmecheră, nu vă place manelele", a spus ucigaşul, după care a început să dea cu cuţitul în stânga şi în dreapta.

Unul dintre studenţi a fost rănit la braţul drept, un altul s-a ales cu buricul degetului sfâşiat, iar Bogdănel a fost lovit în inimă.Cei trei bărbaţi au fugit de la locul crimei. Medicii au încercat din răsputeri să îl salveze pe bobocul de anul I, însă a fost în zadar.

Criminal în serie, la 23 de ani

În 2011, un alt tânăr a fost implicat într-o crimă terifiantă. Însă, în acest caz, tânărul este autorul omorului. Ştefan Lupeş (23 de ani) a ucis un bărbat în vârstă de 49 de ani chiar în apartamentul acestuia din sectorul 3. Poliţiştii au găsit trupul victimei spânzurat, plin de tăieturi şi multiple lovituri, ceea ce duce la ipoteza că tânărul l-ar fi torturat. Poliţiştii l-au dat în urmărire naţională şi internaţională la vremea aceea pe Ştefan Lupeş, după ce criminalul a fugit din ţară. Mai mult, oamenii legii îl suspectează pe tânărul de 23 de ani şi de alte trei omoruri

Crimă dublă, într-o singură noapte

Nici cei mai bătrâni nu sunt mai prejos. Un bărbat de 74 de ani şi-a omorât soţia şi vecina într-o singură noapte. Cele două femei au fost înjunghiate cu mai multe lovituri de cuţit. Una dintre ele era chiar soţia criminalului. Bărbatul le-a ucis pe femei după o ceartă aprinsă, iar apoi s-a predat poliţiei şi a fost reţinut.

 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite