Cele mai bune cofetării din Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cele mai bune cofetării din Bucureşti FOTO Mediafax
Cele mai bune cofetării din Bucureşti FOTO Mediafax

Prăjituri, fursecuri şi torturi pentru toate gusturile şi buzunarele, cam aşa sună oferta celor mai bune cofetării din Bucureşti. Aici, oamenii pot să găsească sau să îşi comande torturi şi prăjituri în funcţie de preferinţe şi de bani. Pentru a veni în întâmpinarea pofticioşilor, am încercat să identificăm cele mai bune cofetării din Bucureşti.

Unele dintre cele mai bune cofetării din Bucureşti sunt cele din lanţul Ana Pan. Preţul unei prăjiturii începe de la 4 lei şi poate ajunge până la 8 lei, potrivit site-ului cofetăriei. Pe lângă delicioasele prăjituri pe care le găsiţi în cofetăriile Ana Pan, puteţi să cumpăraţi şi platouri întregi cu specialităţi dulci, cozonaci, bomboane, dar şi torturi făcute după preferinţe.  

Spre exemplu, un kilogram de tort Mousse Fructe de pădure costă 82 de lei, fiind printre cele mai bune şi cele mai scumpe produse din cofetărie. Acesta, se precizează pe site-ul cofetăriei, este o combinaţie delicioasă între ciocolată şi fructe de pădure, având foi de cacao acoperite cu o alternanţă de mousse-uri de ciocolată, ciocolată albă şi fructe de pădure.

tort foto ana pan

Torturile de la cofetăriile Ana Pan sunt delicioase FOTO anapan.ro

De asemenea, cei care vor să îşi cumpere prăjituri pot alege, printre altele, Cheesecake, Prăjitură Joffre sau Prăjitură Indiană. Preţurile prăjiturilor pornesc de la 4 lei (Cartof) şi pot ajunge până la cel mult 8 lei. 

Paul, tărâmul prăjiturilor delicioase

Paul se bucură de o tradiţie extraordinară şi merită, cu siguranţă, inclusă pe lista cu cele mai bune cofetării din Bucureşti. Cei care vor să se bucure de aroma unor produse fine pot alege unul dintre produsele incluse în oferta propusă de cei de la Paul.

paul foto facebook paul romania

Paul se găseşte şi în Afi Palace Cotroceni FOTO Facebook Paul România

Spre exemplu, doritorii pot gusta produse de patiserie, prăjituri, tarte delicioase sau îngheţată. Preţurile variază şi o prăjitură poate costa peste 10 lei. 

Cele mai bune cofetării din Bucureşti. Tip Top, fabrica de dulciuri

Şi cofetăriile Tip Top ar trebui incluse pe lista cu cele mai bune cofetării din Bucureşti. Aici, doritorii pot alege dintr-o gamă largă de produse făcute special pentru toate gusturile şi buzunarele. Aici, preţul unei prăjituri porneşte de la 3,5 lei, ajungând până la 5 lei.

tip top foto facebook tip top

Prăjiurile de la Tip top sunt printre cele mai căutate FOTO Facebook Tip Top Industry

De asemenea, şi de aici pot fi cumpărate mini-prăjiturele la tavă, brioşe, plăcinte sau torturi. Preţul unui kilogram de tort începe de la 38 de lei, dar poate fi mai scump, în funcţie de combinaţia pe care o doreşte cumpărătorul. 

Cofetăria Claus

O altă cofetărie care poate fi inclusă în topul cu cele mai bune cofetării din Bucureşti este Claus, aici unde preţul unei prăjituri porneşte de la 6 lei, potrivit site-ului cofetăriei. Şi de aici pofticioşii îşi pot cumpăra tăvi întregi cu prăjiturele, fursecuri sau torturi care mai de care mai interesante. 

tort girafa foto claus

Torturile pot fi modelate la cererea cumpărătorului FOTO Cofetăria Claus

Pe lista bunătăţilor oferite de cofetărie se numără şi mai multe sortimente de bomboane, precum bomboane cu vişine sau trufe cu ciocolată pentru care doritorii trebuie să scoată din buzunar 48 de lei/kg. Aici, cei care vor să aibă torturi personalizate pot discuta cu specialiştii din cofetărie care pot modela dulciuri în orice formă. 

Agapitos, cofetăria cu produse tradiţionale

Agapitos este o cofetărie specilizată în dulciuri greceşti, care le oferă posibilitatea bucureştenilor să guste o parte din produsele făcute după reţete cu tradiţie din Grecia. Cei interesaţi pot alege dintr-o gamă variată de prăjituri de la celebrul profiterol la trigon Salonic. Preţurile prăjiturilor pornesc de la 4 lei şi pot ajunge până la 8 lei. 

kataif foto agapitos

Katiful este o prăjitură extrem de apreciată în Grecia FOTO Agapitos

Totodată, aici pot fi găsite produse căutate în Grecia, precum baclava sau kataif care costă 45 de lei/kg. 

Cofetăria Minimal

O altă cofetărie în care bucureştenii se pot bucura de dulciuri delicioase este Minimal. Preţurile prăjiturilor pornesc de la 5 lei şi pot ajunge până la 7,5 lei. Şi de aici se pot cumpăra platouri cu mini prăjituri, bomboane şi fursecuri, preţurile fiind variabile în funcţie de preferinţele cumpărătorilor.

trufe foto cofetaria minimal

Bomboanele sunt foarte căutate pentru aniversări FOTO Cofetăria Minimal

Spre exemplu, jumătate de kilogram de fursecuri cu lămâie costă aproape 23 de lei, în timp ce aceeaşi cantitate de trufe costă aproape 30 de lei. Şi aici pot fi comandate torturi pentru ocazii speciale, al căror preţ variază în funcţie de ingredientele combinate. 

Pe aceeaşi temă:

FOTO O româncă îi îndulceşte pe americani cu reţete de la Cluj

FOTO Divorţul sărbătorit cu torturi macabre, o nouă modă

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite