Cel mai tare program de făcut “revista presei”, prezentat la Madrid de tineri antreprenori bucureşteni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tot ce au scris fanii pe Internet despre concertul Shakirei sau despre finala Champions League, toate pot fi centralizate de o aplicaţie online pe care trei antreprenori din Capitală o vor prezenta în cadrul competiţiei Europe Enterprise Challenge 2011.

Echipa românească Eventriffic a câştigat finala naţională a competiţiei de antreprenoritat Compania Anului – START! Business în luna aprilie a acestui an. Aplicaţia dezvoltată de ei transformă în statistici şi centralizează toate reacţiile de pe reţele de socializare sau diverse site-uri după anumite evenimente. Acesta este un instrument mai mult decât util firmelor de PR, firmelor sau chiar instituţiilor publice care vor să testeze reacţia la produse sau campanii a clienţilor sau utilizatorilor.

La finala de la Madrid, cei trei bucureşteni, studenţi ai Facultăţii de Automatică şi Calculatoare din Universitatea Politehnică Bucureşti, vor trebui să-i convingă pe membrii juriului că produsul lor merită realizat pe scară largă.

"Câştigarea finalei Europe Enterprise Challenge ar fi un pas foarte important pentru promovarea afacerii noastre, fiindcă serviciul se adresează unei pieţe internaţionale, dar va trebui să convingem nu numai juriul de investitori şi oameni de afaceri, ci şi publicul care ne va vizita standul”, a declarat Ştefan Neculai din echipa Eventriffic.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite