Cel mai mare loc de joacă din România, inaugurat în sectorul 4

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, a inaugurat, luni, cel mai mare loc de joacă pentru copii din România. Spaţiul destinat prichindeilor ar fi cadoul oferit de administraţia locală copiilor cu ocazia Crăciunului.

Amplasamentul reprezintă parte a proiectului de reamenajare a Orăşelulului Copiilor, demarat de Autoritatea Locală Sector 4 în anul 2011, la preluarea în administrare a acestei zone, anunţă administraţia locală într-un comunicat de presă. 

Locul de joacă este acoperit cu aparate noi, viu colorate şi distractive, cu amenajări care să le stimuleze inventivitatea, capacitatea de a interacţiona, cât, în special, pofta de joacă.

„Situat pe una dintre aleile ce mărginesc accesul principal în acest parc, locul de joacă a fost amenajat într-o clădire nou construită, totalizând 815 metri pătraţi beneficiind de dotări moderne, conform standardelor care impun siguranţa copiilor în astfel de spaţii. Tot pentru siguranţă, pe parcursul desfăşurării activităţilor, micuţii vor fi permanent supravegheaţi de personal calificat în acest sens, paza locaţiei urmând a fi asigurată cu aportul Poliţiei Locale Sector 4“, arată sursa citată într-un comunicat de presă. 

Posibil strict în prezenţa părinţilor, accesul în locul de joacă este gratuit şi tot gratuit, în incinta respectivă pot fi organizate petreceri aniversare sau evenimente dedicate copiilor.

Mai puteţi citi:

Trei milioane de lei, burse şcolare acordate elevilor cu performanţe şcolare din sectorul 4

Pentru al treilea an consecutiv, la propunerea Primarului Cristian Popescu-Piedone, Consiliul Local al Sectorului 4 a aprobat recompensarea a 3.577 de elevi, cu rezultate deosebite la învăţătură, care studiază în unităţile şcolare de pe raza Sectorului 4. Valoarea totală a burselor este 3.015.000 de lei.

Primarul Piedone va fi bunic. Anunţul, făcut pe Facebook

Primarul Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, a anunţat, luni dimineaţă, pe contul de Facebook, că va deveni bunic.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite