Cei care iubesc în secret își pot depune scrisorile în cutia poștală a dragostei din Capitală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bucureștenii care sunt îndrăgostiți de cineva, dar nu au curajul să-și exprime sentimentele, au posibilitatea, cu ocazia Dragobetelor, să depună o scrisoare amoroasă în cutia poștală a dragostei de la Liberty Center.

Mallul a inaugurat prima cutie poștală a scrisorilor de iubire, dedicată celor care nu au curaj să-și mărturisească sentimentele. Aceștia pot scrie câteva rânduri pentru persoana dragă și pot depune epistola în spațiul special amenajat de reprezentanții Liberty Center, în perioada 24-26 februarie.

Scrisorile cu adresă poștală validă vor fi trimise destinatarilor, după data de 26 februarie, fără ca expeditorii să suporte vreun cost.

Unul din doi români iubește în secret

Conform unui studiu derulat de Liberty Center pe o platformă online, 50% dintre români iubesc în secret pe cineva, fără a avea curajul să își exprime sentimentele. Același studiu arată că doar 19% dintre români și-au luat inima în dinți la un moment dat și și-au mărturisit iubirea.

Liberty Center nu i-a uitat nici pe îndrăgostiții care formează cupluri. Cei care ajung la centrul commercial în weekend, beneficiază de sfaturile unui specialist în dragoste, Iubirologul. Acesta le va testa compatibilitatea printr-o metodă complet inedită.

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite