Cea mai simplă reţetă pentru pasta de ton delicioasă. Cum se foloseşte untul, ingredientul minune care dă gust peştelui

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO antena1.ro
FOTO antena1.ro

Specialiştii recomandă ca, după o perioadă în care aţi consumat o mulţime de preparate din carne grasă, să încercaţi să le evitaţi o vreme. „Adevărul“ vă spune astăzi cum să preparaţi pastă de ton în doar cinci minute.

În primul rând trebuie să ştiţi că pasta de ton se prepară foarte repede şi reţeta este una cât se poate de simplă. Aveţi nevoie de ton, sare, piper, unt, lămâie, murături, ceapă şi măsline.

„Este foarte simplu de preparat. Eu recomand să cumpăraţi ton bucăţi în ulei vegetal. O mare parte din ulei trebuie scursă, după care trebuie ca untul să fie frecat bine cu un mixer. Imediat după trebuie să îl amestecaţi cu tonul şi cu zeama de lămâie. Ceapă se pune după preferinţe, trebuie mărunţită bine şi este indicat să o amestecaţi în pasta de peşte abia după ce aţi frecat micile bucăţi de ton cu unt“, explică un bucătar din Capitală.

Sarea şi piperul se pun după gust şi, pe deasupra pastei de ton, puteţi pune feliuţe de castravete murat, gogoşari sau măsline. Reţeta este foarte simplă şi pasta de ton este gata în doar cinci minute. 

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite