Cea mai mare expoziţie de dinozauri în mărime naturală din Europa ajunge în Parcul Lumea Copiilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Micuţii şi părinţii din sectorul 4 sunt aşteptaţi în perioada 11-15, de la ora 16.00, în Parcul Lumea Copiilor, pentru a admira o inedită şi captivantă expoziţie, care readuce în atenţie o lume demult dispărută.

Astfel, le vor fi prezentaţi dinozauri robotizaţi, care reproduc extrem de fidel înfăţişarea acestor reptile, prădători înfricoşători sau creaturi gigantice vegetariene, ce au trăit cu sute de milioane de ani în urmă.

Un număr de 32 dintre exponate sunt statice şi reproduc în mărime naturală specii de animale preistorice, în timp ce alte şase sunt robotizate şi realizate în mărime naturală. Acestea vor scoate sunete specifice şi se vor „mişca”, pentru ca experienţa să fie una memorabilă.

Pe lângă întâlnirea cu personajele lor favorite din pelicula Jurassic Park, micuţilor li se va oferi posibilitatea de a călări un Tyrannosaurus Rex, ce  măsoară 30 de metri.

În acest timp,  părinţii lor, dar şi toţi vizitatorii pasionaţi de Paleontologie, vor primi informaţii despre istoria dinozaurilor.

Fiind organizată ca o expoziţie itinerantă de tip labirint, accesul se face în grupuri mici, însoţite de ghizi special pregătiţi pentru a oferi informaţii interesante şi documentate despre uriaşele reptile care au stăpânit Pâmântul acum sute de milioane de ani.

Pentru a oferi cât mai multor vizitatori şansa de a admira exponatele, sâmbătă şi duminică accesul va fi permis în intervalul orar 11.00–21.30.

Preţul biletelor este de 25 lei pentru adulţi, iar, pentru copii, de 20 lei.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite