Cea mai frumoasă femeie în uniformă din lume este purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Române

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Irina Drăgan, câştigătoarea clasamentului top 10 ţări după cum arată femeile în uniformă, este purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Române
Irina Drăgan, câştigătoarea clasamentului top 10 ţări după cum arată femeile în uniformă, este purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Române

Un site american a făcut un top al ţărilor din lume după cum arată femeile în uniformă. Pe primul loc, în faţa Rusiei, s-a poziţionat Irina Drăgan, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Române.

Clasamentul primelor 10 ţări în funcţie de frumuseţea femeilor în uniformă a fost publicat de site-ul american wonderslist.com acesta fiind făcut în funcţie de numărul voturilor date de vizitatori.

„Administratorii site-ului respectiv au luat imaginile de pe paginile oficiale ale instituţiilor. Eu am aflat despre clasament din presă“, a declarat Irina Drăgan, pentru adevarul.ro. Având în vedere postul pe care îl ocupă, cea mai sexy femeie în uniformă din lume a preferat să nu dezvolte subiectul.

Preferinţele celor de la wonderlist.com confirmă rezultatele unui sondaj desfăşurat de cotidianul britanic „The Sun“, potrivit căruia România are cele mai sexy femei în uniformă din lume. În topul 20 al statelor cu cele mai frumoase femei-soldat din lume, publicat de britanici, România a obţinut 2.656 de voturi, adică o cotă de 17% din numărul total de voturi.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite