Ce a găsit Poliţia acasă la atacatorii din trafic: „cantităţi de plante verzi“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
trafic

Poliţiştii din Bucureşti au efectuat o serie de percheziţii acasă la doi bărbaţi care au atacat cu violenţă pasagerii unei alte maşini, staţionată la semafor, în plin centrul oraşului.

„În urma autorizaţiilor de percheziţie domiciliară autorizate de Judecătoria Sectorului 1, au fost efectuate două percheziţii domiciliare, ambele în Bucureşti, fiind identificate cantităţi de plante verzi, dar şi uscate, cel mai probabil din categoria celor cu efect psihotropic”, transmite Poliţia Capitalei.

Drept urmare, poliţiştii transmit că au sesizat şi Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti din cadrul IGPR.

Doi indivizi s-au năpustit asupra unei maşini oprite la semafor şi i-au lovit cu sălbăticie pe cei doi pasageri. Au avut chiar curajul să intre în automobil, unde au continuat să împartă pumni. Incidentul a fost filmat de mai mulţi martori, însă niciunul nu a apelat la 112.

Imaginile atacului au fost filmate în jurul orei 18:00, în zona Spitalului Sfânta Maria. În imaginile surprinse de o cameră de bord a unei maşini apar doi indivizi care coboară de pe trotuar şi merg printre maşinile care staţionau la semafor. Se opresc în dreptul unui autoturism, apoi, fără ezitare, merg la cel din faţa lui, iar unul dintre indivizi începe să dea cu pumnul, fără milă, în persoana aflată în dreapta.

Apoi, deschid portiera din spate şi intră în maşină unde lovesc persoanele aflate acolo. Informaţiile iniţiale indicau că pe banchetă erau două femei, dar autorităţile spun că este vorba despre doi bărbaţi cu părul lung.

În urma audierilor efectuate astăzi, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, au fost identificaţi 2 bărbaţi, suspecţi în comiterea infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal şi tâlhărie calificată, potrivit Poliţiei Capitalei.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite