Cascadorii din emisiunea lui Bittman erau amatori

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reprezentantul Uniunii Cascadorilor Profesionişti din România (UCPR), Daniel Pîşleagă, precizează că nu îi recunoaşte pe Ştefan Solcanu şi Cristian Prisecaru colegi de breaslă.

Citiţi şi

CHITARISTUL TRUPEI HOLOGRAF, RĂNIT ÎN EMISIUNEA LUI BITTMAN

TVR-MONDO FILM ÎŞI ASUMĂ RESPONSABILITATEA PENTRU INCIDENTUL DE LA TVR

CNA VA ANALIZA EMISIUNEA LUI BITTMAN

„Prezentarea celor doi la începutul emisiunii „Dănutz SRL“ a fost una greşită“, precizează Pîşleagă.
 
Ca urmare a incidentului care a avut loc în cadrul emisiunii de la TVR, în urma căruia chitaristul trupei "Holograf" Romeo Dediu, a fost accidentat, UCPR îşi exprimă regretul pentru cele întâmplate şi se dezice de acţiunile celor doi.

Aceştia nu au activat niciodată la niciun proiect (filmare sau spectacol live) sub îndrumarea unui coordonator profesionist agreat de aceasta.

De altfel, UCPR nu se află la primul incident de care trebuie să se dezică de Ştefan Solcanu. A mai existat un incident similar în cadrul unei alte emisiuni - „Ciao Darwin“, când în urma sesizărilor UCPR şi CNA acesta a fost concediat.
 
Una din posibilele cauze ale acestor incidente regretabile este că, deşi meseria de cascador figurează în nomenclatorul de meserii, nu există un cadru legal de autorizare şi practicare a acesteia.

La ediţia de ieri a emisiunii „Danutz SRL“, moderatorul Dan Bittman şi-a provocat colegii din trupa Holograf să participe la o demonstraţie de arte marţiale.

În timpul emisiunii doi „profesionişti“ urmau să taie cu o sabie un ananas aşezat pe capul fiecăruia dintre ei. Când a venit rândul lui Romeo Dediu sabia l-a rănit pe cântăreţ în creştet.


București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite