Casa de lângă Guvern se vinde cu peste 1 milion de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Imobilul aflat în vecinătatea Guvernului a fost scoasă la vânzare pentru suma de 1,3 milioane de euro FOTO ANDRADA MIRICĂ
Imobilul aflat în vecinătatea Guvernului a fost scoasă la vânzare pentru suma de 1,3 milioane de euro FOTO ANDRADA MIRICĂ

Strada Duiliu Zamfirescu din Capitală reuneşte unele dintre cele mai vechi şi mai frumoase clădiri, unde fiecare casă şi-a păstrat arhitectura impresionantă şi valoarea de-a lungul anilor. Acum, vila în care se află sediul companiei spaniole de imobiliare „Bogaris“ este scoasă la vânzare cu suma de 1,3 milioane de euro.

Construită în anii '20, casa se află chiar în dreptul Guvernului, având o arhitectură deosebită, specifică perioadei interbelice.

A fost cumpărată de compania imobiliară spaniolă „Bogaris“ în 2004, iar de aproximativ două luni este dată spre vânzare. Valoarea ei este estimată de analişti la peste un milion de euro.

Aflată în rândul celor mai vechi şi impresionante clădiri din Bucureşti, poziţionată chiar lângă Guvern, există foarte mari şanse ca preţul ei să rămână acelaşi, în ciuda perioadei sensibile din domeniul imobiliar, mai spun analiştii economici.

Compania se va muta într-unul dintre sediile sale din Bucureşti, lăsând viitorului proprietar una dintre cele mai vechi şi mai frumoase case din Capitală.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite