Capitala a avut, luni, cel mai curat aer din ultima perioadă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Octavian Berceanu este şeful Gărzii Naţionale de Mediu
Octavian Berceanu este şeful Gărzii Naţionale de Mediu

Şeful Gărzii Naţionale de Mediu, Octavian Berceanu, a semnalat că luni seară s-a înregistrat probabil cel mai curat aer pe toată suprafaţa Bucureştiului din ultimii ani.

Octavian Berceanu a făcut o postare pe Facebook în care a precizat cât de curat este aerul din Capitală, luni seară, conform datelor de pe aerlive.ro. 

Acesta a ţinut să menţioneze că meritul se datorează atât comunităţii rome din Sineşti, dar şi autorităţilor din cadrul Jandarmeriei Române şi poliţiei. 

,,E prima oara de cand urmaresc senzorii cand vad un aer atat de curat masurat pe Aerlive.ro

Si nu a plouat, bate usor vantul, iar traficul e redus! Probabil e cel mai curat aer inregistrat pe toata suprafata Bucurestiului in ultimii ani. Probabil!

Multumesc comunitatii din Sintesti pentru ca a inteles cat de mult rau pot produce incendierile de cabluri si deseuri si pentru ca, dupa numai o luna, a reusit ceea ce n-a reusit nicio comunitate roma din Romania. S-a ridicat peste clasa politica din ultimii 30 de ani si a gestionat situatia prin propriile forte! Eu am pariat ca oamenii pot intelege si noi toti am castigat!

Le multumesc colegilor de la Garda de Mediu care au fost si azi in teren pentru prevenirea incendierilor, Jandarmeriei Romane si Politiei Romane pentru ca si-au petrecut atat de multe zile langa noi.

Poate acesta sa fie reperul la care sa ne raportam pentru anii viitori?”, scrie Octavian Berceanu, în postarea de pe pagina de Facebook. 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite