Cantine ieftine în Bucureşti. Unde mănâncă studenţii ieftin şi bine

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cantine ieftine în Bucureşti. De cele mai multe ori, studenţii încearcă să economisească fiecare bănuţ şi sunt deseori în căutarea celor mai ieftine cantine din Bucureşti, dar în care se mănâncă şi foarte bine. „Adevărul“ vă prezintă cele mai căutate cantine din Capitală în care mâncarea este ieftină şi bună.

Una dintre cele mai căutate cantine din Bucureşti în care studenţii pot mânca ieftin şi bine este cea care aparţine Academiei de Studii Economice (ASE). Cantina se numeşte Moxa şi este destinată în special studenţilor din cadrul ASE, fiind nevoie, de cele mai multe ori, să arăţi legimitaţia înainte de a intra. Preţurile sunt foarte mici, iar studenţii pot mânca pe săturate cu 13 lei, atât cât costă un meniu.

Spre exemplu, studenţii pot alege să mănânce la cantina Moxa, una dintre cele mai bune şi ieftine cantine din Bucureşti, ciorbă de pui, de lugume sau de fasoale, cartofi ţărăneşti, piure sau orez alături de un preparat delicios. Şniţelul de pui, pieptul de pui la grătar, friptura de porc pe plită sau pârjoalele moldoveneşti sunt cele mai căutate de studenţi.

Cantina este deschisă în timpul săptămânii între orele 12.00 – 16.00 şi 17.00 – 19.00.

Cantine ieftine în Bucureşti. Cantina de la Drept

O altă cantină care se clasează pe lista celor mai bune cantine din Bucureşti este cea din cadrul Facultăţii de Drept. Cantina Mihail Kogălniceanu, aşa cum se numeşte, se află în aceeaşi curte cu Facultatea de Drept şi este foarte cunoscută printre studenţi. Aici preţurile pornesc de la 1 leu pentru o salată de gogonele cu mărar, ajungând până la puţin peste 6 lei pentru 120 de gordon bleu. De asemenea, cei care vor să mănânce o ciorbă de aici trebuie să scoată din buzunar în jur de 4,5 lei, în timp ce pentru o supă de roşii aproape 3 lei.

În ceea ce priveşte desertul, preţurile sunt destul de mici. O gogoaşă cu ciocolată costă 1,70 lei, în timp ce un ţtudel cu brânză de vaci doar 3,20 lei.

Cantina este deschisă de luni până vineri. De luni până joi programul de funcţionare este următorul: 11.30 – 17.00, 18.00 – 19.00, în timp ce vineri cantina este deschisă doar în intervalul orar 11.30 – 17.00.

Cantine ieftine în Bucureşti. Cantina de la Poli

O altă cantină celebră în rândul studenţilor este cea de la Politehnică. Aici, cei care vor să se bucure de mâncare gătită şi ieftină pot alege din meniul oferit de reprezentanţii cantinei. Spre exemplu, pentru o ciorbă studenţii trebuie să scoată din buzunar între 3 şi 4 lei, în vreme ce pentru o porţie de cartofi prăjiţi trebuie să plătească puţin peste 2 lei, iar pentru un şniţel 4 lei.

Cantine ieftine în Bucureşti. Student pub, mâncare şi bere

Student pub, situat în apropierea staţiei de metrou Politehnica, este un alt loc în care studenţii pot alege să mănânce ieftin. Nu este o cantină, însă este un loc plăcut în care poţi să ieşi cu prietenii la o bere şi să mănânci ceva bun şi destul de ieftin. Meniul este unul atrăgător, iar cei care aleg să îşi petreacă timpul aici se pot bucura de pizza student (10 lei), pizza restanţă (15 lei), pizza decan (15 lei) sau pizza licenţă (15 lei).

Cantine ieftine în Bucureşti. Mâncare ieftină la Ikea

Şi în lanţul de restaurante Ikea se mănâncă foarte ieftin şi bine, iar cei care aleg să vină aici se pot bucura de prăjituri cu scorţişoară (2,5 lei), prăjituri cu ciocolată (3 lei) sau îngheţată la cornet cu 1 leu. De asemenea, cei care aleg un meniu cu ceafă de porc şi cartofi prăjiţi trebuie să scoată din buzunar 11,5 lei, în timp ce pentru lasagne cu somon şi spanac 12 lei. 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite