„Ajutaţi-l pe Dani!“, campanie umanitară pentru un băieţel de 6 ani, pe maşini 4x4

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bucureştenii sunt invitaţi la un trial offroad pentru o campanie umanitară de strângere de fonduri FOTO Adevărul
Bucureştenii sunt invitaţi la un trial offroad pentru o campanie umanitară de strângere de fonduri FOTO Adevărul

Campania umanitară prin care se strâng fonduri pentru Dani, un băieţel de şase ani care suferă de o boală genetică rară şi care are nevoie de un transplant de celule stem, continuă cu un trial off-road 4x4 cu scop caritabil. Cei interesaţi sunt aşteptaţi pe 7 decembrie, lângă Bucureşti.

Comunitatea de off-road din România s-a mobilizat în toamna lui 2013 pentru campania naţională cu scop umanitar „Ajutaţi-l pe Daniel!“. În marile oraşe ale ţării s-au organizat evenimente de off-road al căror scop a fost strângerea de fonduri pentru campania umanitară. Dani este un băieţel de şase ani care suferă de o boală genetică rară şi are nevoie de un transplant de celule stem.

Evenimentul de pe 7 decembrie are loc într-o zonă special amenajată din comuna Frunzăneşti-Fundeni. Aici se va organiza un trial de off-road 4x4 cu scop caritabil, pentru public, unde pasionaţi de adrenalină, fotografi, piloţi, copiloţi şi toţi cei care doresc să participe în campania naţională cu scop umanitar „Ajutaţi-l pe Daniel!“ sunt aşteptaţi.

Unii dintre cei mai buni piloţi şi copiloţi din România, printre care şi campioni şi vice-campioni naţionali din Campionatul Naţional de Off-Road, promit publicului un adevărat spectacol în 4x4 cu cele mai sofisticate şi dotate maşini de off-road. Aceştia vor asigura doritorilor mini-cursuri de pilotaj şi consiliere tehnică 4x4.

Potrivit organizatorilor, la trial pot participa posesori de maşini 4x4, echipate sau nu de off-road, dar şi doritori din public în calitate de copilot. Traseele sunt organizate pentru clasele standard, open şi extrem, având grade de dificultate diferenţiate.

200 de lei, donaţie

Echipajele participante vor dona suma de 200 de lei de echipaj. Doritorii din public pot participa drept copilot, contra o donaţie de 100 de lei. Toţi participanţii vor primi diplome speciale cu mesajul „Şi eu l-am ajutat pe Dani“. Se vor face tombole cu premii şi licitatii şi toate sumele strânse vor fi donate campaniei. 

Plăţile se vor face în contul lui Dani:

RO59RNCB0523091866100001
BCR BUCURESTI
Titular cont: Ovidiu Nedelcu


La eveniment sunt invitaţi şi pasionaţii de fotografie, amatori sau profesionişti, cărora organizatorii le adresează provocarea de a surprinde cele mai extreme şi captivante cadre din spectacolul. Cele mai bune fotografii vor fi înscrise, cu acordul autorului, în preselecţia pentru cea de a doua ediţie ENFO4x4 - Expoziţia Naţională de Fotografie Off-Road 4x4 - organizată în 2014 de clubul sportiv GTC MotorSport împreună cu f64.

Adresa exactă estelocalitatea Frunzăneşti-Fundeni, judeţul Călăraşi, iar accesul se face prin comuna Cernica-Tânganu-Fundeni (aproximativ 18 kilometri distanţă de Bucureşti).

Programul evenimentului:

• 08.00 - 09.30 - Inscrieri si verificare tehnica masini

• 09.40 - 09.50 - Briefing echipaje participante

• 10.00 – START

• 13.00 – 13.30 – Tombola şi licitatii

• 16.00 – Închidere Trial

• 16.10 – 16.30 – Înmânare diplome speciale

Condiţii de participare:

• maşini 4x4 echipate sau nu de offroad

• dotare minimă: anvelope All -Terrain, centuri, căşti auto/moto (pentru cine nu are cască, vor exista de împrumut la Start)

• echipaj format din pilot şi copilot

• acte de identitate participanţi

Pentru înscrieri, cei intreresaţi pot afla mai multe detalii şi condiţiile de participare pe pagina evenimentului.

Evenimentul este realizat sub egida CNOR şi FRAS, cu sprijinul: GTC MotorSport, GTC Auto, Tiger Security, Aquatech Systems, JeepMania, LROC Romania, Forum Club 4x4, High Class Auto.

Pentru mai multe detalii despre Dani şi cum poate fi ajutat accesaţi www.helpdani.eu.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite