Camerele de hotel din Bucureşti, semnificativ mai scumpe la început de an

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preţurile camerelor de hotel din Bucureşti au înregistrat la început de an o creştere semnificativă, potrivit unui studiu realizat de hotel.info, un serviciu gratuit de rezervări hoteliere online.

Astfel, preţurile camerelor au crescut în Bucureşti cu 8,87% faţă de anul trecut, de la 75,89 de euro la 82,62 de euro, în medie.

Potrivit autorilor studiului, în multe metropole internaţionale, la început de an, au crescut costurile de cazare pentru o noapte.

Moscova este din nou cea mai scumpă destinaţie hotelieră dintre toate capitalele europene. În comparaţie cu aceeaşi perioadă din anul trecut costurile au scăzut însă cu 1% la 183,42 de euro. Capitala norvegiană Oslo se află cu 160,76 de euro pe locul 2. În Varşovia, Campionatul European de Fotbal din câteva luni se anunţă deja printr-o creştere de preţ de 4,38%.

Barometru preturi hoteluri

CLICK pe imagine pentru a vedea cele mai mari preţuri la hoteluri din Europa şi din lume!

În lume, pe primul loc se situează Sidney, unde înnoptările au costat în ianuarie, în medie, 190,58 de euro, înregistrând o scumpire cu 19,95%, mai ales şi din cauza faptului că euro a fost cotat în comparaţia anuală mult mai slab faţă de dolarul australian. Rio de Janeiro se află cu o medie de 188,17 de euro şi un plus de peste 20% pe locul al doilea.


București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite