Câinii comunitari dresaţi se dau în spectacol de ziua internaţională a maidanezilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De Ziua Internaţională a Animalelor fără Stapân, Vier Pfoten şi-a scos câinii comunitari la plimbare pentru o demonstraţie de dresaj la Şcoala 98 din Berceni, iar Federaţia Naţională pentru Protecţia Animalelor (FNPA) işi scoate membrii şi simpatizanţii în stradă cu ocazia evenimentului.

Cei trei câini sunt dresaţi de Vier Pfoten, în cadrul proiectului „Câini pentru oameni”, pentru terapie asistată a copiilor cu dizabilităţi. Cu ocazia zilei dedicate animalelor fără stapân, organizaţia cere o implicare concretă a autorităţilor în proiectele de sterilizare şi tratament pe care le desfăşoară, în prezent, specialiştii lor, în sectorul 6 al Capitalei.

Prin campaniile susţinute în 12 ani, Vier Pfoten au sterilizat peste 85.000 de câini şi pisici, singura metodă umană şi eficientă de gestionare a animalelor fără stapân.

Sterilizarea animalelor fără valoare chinologică/felinologică este susţinută şi de FNPA, care solicită azi, prin flash mob-ul organizat în Piaţa Universităţii, clinici mobile de sterilizare, liberul acces al publicului în adăposturi.  Împreună cu adoptiicaini.ro,  federaţia organizează în toată ţara acţiuni de informare, tărguri de adopţii, ziua porţilor deschise pentru adăposturi.

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite