Cadouri pentru îndrăgostiţi, la Sala Dalles

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La Sala Dalles s-a deschis de ieri târgul de cadouri pentru îndrăgostiţi. Curioşi mulţi, aglomeraţie, vânzători îmbiindu-şi clienţii cu inimioare şi jucării de pluş, parfumuri,

La Sala Dalles s-a deschis de ieri târgul de cadouri pentru îndrăgostiţi. Curioşi mulţi, aglomeraţie, vânzători îmbiindu-şi clienţii cu inimioare şi jucării de pluş, parfumuri, ciocolată şi lenjerie sexy.
O ofertă bogată şi diver-sificată, aşezată pe rafturi în întregime colorate în roşu, cu care vânzătorii speră să atragă cât mai mulţi cumpărători, în preajma zilei de 14 februarie. "Până acum nu am văzut nici un cuplu pe aici. Sunt, în schimb, foarte multe fete", spune o vânzătoare. Domnişoarele s-au prezentat încă de la primele ore, cele mai multe arătându-se interesate de bijuteriile din argint. "Eu nu cred în această sărbătoare, dar am venit aici să-mi mai clătesc ochii şi să-mi iau ceva pentru mine", spune Alina, elevă în clasa a XII-a, în timp ce se înghesuia la un stand cu bijuterii. Colega ei, Raluca, vrea să vadă cum merg preţurile şi ce-i place, ca apoi să-şi trimită prietenul să i le cumpere. "Am văzut ceva şi vreau să-i zic prietenului meu să-mi facă surpriza. Mai bine îmi ia ceva ce-mi place", zice ea.
Trandafir cu bikini - atracţia zilei
Partea masculină, câţiva tineri cam sfioşi, a dat târcoale fără prea mult entuziasm inimioarelor care pot spune iubitei "I love you" şi jucăriilor din pluş. În schimb, au rămas muţi de admiraţie în faţa bikinilor roşii din trandafiri. Cu numai 50.000 ROL, un trandafir care în loc de inflorescenţă are o pereche de bikini dantelaţi poate fi un cadou pentru iubită, cu condiţia ca aceasta să aibă umor.
Perne parfumate şi lumânări cu mesaje de dragoste
O pernă roşie, din pluş, sub formă de inimioară pe care scrie "ţi-am dat inima mea, ai grijă ce faci cu ea" sau un papirus cu mesajul "Dragostea este boala care te face să te simţi cel mai bine" costă la Sala Dalles în jur de 50.000 ROL.
Dar dacă vreţi însă să vă impresionaţi "Valentinul" sau "Valentina" cu o pernă adevărată de pluş, surpriza vă costă 600.000 ROL. O surpriză frumoasă poate fi şi o jucărie de pluş. De la 30.000 ROL, cea mai mică, pe post de breloc la chei până la 1.600.000 ROL, un urs mare de jumătate de metru.
Pentru o atmosferă romantică, expozanţii au adus şi lumânări sau perne parfumate. O lumânare în formă de inimă costă 150.000 ROL, iar o pernă frumos mirositoare, 175.000 ROL. Ca "Valentinul" să nu vă uite nici când este la serviciu, puteţi să-i cumpăraţi o cană în formă de inimă sau o cană - jumătate de inimă care costă în jur de 100.000 ROL. Expozanţii s-au pregătit cu tot felul de oferte, aşa că aveţi de unde alege. Târgul "D'alles Îndrăgostiţilor" este deschis zilnic între orele 10:00 şi 20:30, până pe 15 februarie.

Dragostea, la ea acasă în CityMall
Din 10 până pe 14 februarie, la CityMall se deschide "Primăria Îndwrăgostiţilor". Căsătoriile vor fi oficiate de vedete, iar iubirea mirilor va fi legalizată printr-un certificat de căsătorie pe care-l vor primi pe loc. Tinerilor însurăţei li se vor face şi poze. De asemenea, fiecare îndrăgostit care trece prin CityMall va completa un talon în care să scrie ce îşi doreşte de Valentine's Day, iar la extragerea din data de 14 februarie dorinţa îi va fi îndeplinită.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite