Cadavrul casierei executate de poliţistul Vlădan a fost scos pe furiş de la morgă. Rudele femeii au dus-o la capelă cu o maşină neagră cu geamuri fumurii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mariana Bendre, casiera omorâtă de Gheorghe Vlădan în coaforul Perla din Capitală, atunci când acesta a împuşcat opt oameni, inclusiv pe soţia sa, a fost dusă azi la capelă, însă ferită de ochii lumii. Cadavrul femeii a fost luat de la morgă ca-n filme, cu o maşină neagră cu geamuri fumurii.

Mariana Bendre ocupa postul de casieră la coaforul Perla, acolo unde a avut loc masacrul. Ea a fost a doua persoană în care Gheorghe Vlădan a tras, însă prima care a murit. Poliţistul ucigaş a împuşcat-o pe femeie în cap, nu mai puţin de trei ori, aceasta murind pe loc.

Click pe fotogalerie pentru mai multe imagini cu Florina Vlădan, soţia poliţistului ucigaş!

Acasă la femeia ucisă, în comuna Şirna, judeţul Prahova/ Roberto Sălceanu

Cadavrul casierei a fost mutat azi de la morgă, la capelă. Rudele femeii au preferat să o ţină departe de ochii lumii. Pentru a scăpa de camerele video şi de aparatele foto ale jurnaliştilor care aşteptau la morgă, apropiaţii au trimis, în locul dricului, o maşină obişnuită, neagră, cu geamuri fumurii.

Cadavrul a fost scos pe uşa din spate a morgii, a fost urcat în maşină şi dus la capelă, discret, fără ca cineva să afle.



Click pe fotogalerie pentru mai multe imagini de la întâlnirea dintre fiu şi tatăl-criminal!

Poliţistul criminal Gheorghe Vlădan a ieşit acoperit pe cap de la audieri

Abia după 10 minute, după ce autoturismul care transporta sicriul plecase de la morgă, jurnaliştii au fost anunţaţi că nu mai are rost să aştepte pentru că maşina este deja în drum spre capelă.

De asemenea, nici rudele femeii nu s-au prezentat la morgă, ci au aşteptat-o direct la cimitir. Jurnaliştii au plecat către capelă, însă, ajunşi acolo, apropiaţii casierei i-au rugat să fie discreţi. „Vă rugăm să ne lăsaţi să plângem, vă înţelegem şi pe voi, dar şi voi trebuie să ne înţelegeţi pe noi. Suntem disperaţi“, a spus una dintre rudele femeii.

Dacă ţi-a plăcut ştirea, dă-ne LIKE pe Facebook AICI

CITEŞTE MAI MULTE DESPRE ACEST CAZ:

Martor la Crima de la Perla: "A început să tragă nebuneşte, în cine apuca"

Martor la crima din Perla: „Am auzit şase bubuituri, apoi am văzut un tânăr plin de sânge alergând spre Urgenţă"

Portretul-robot al poliţistului Gheorghe Vlădan care a executat opt persoane în centrul Capitalei: 40 de ani, blond, înalt

Viaţa privată a poliţistului-asasin Gheorghe Vlădan. De mai mult timp îşi teroriza soţia: „Ai să plăteşti scump!“. Femeia a cerut divorţ şi îşi găsise un alt bărbat

Dă click pe imagini pentru fotogalerie cu asasinul la sediul Electrica!

Declaraţia de avere a criminalului: 1750 ron salariu net lunar, 42.000 de euro datorie la bancă

Viaţa privată a poliţistului-asasin Gheorghe Vlădan: de mai mult timp îşi teroriza soţia: „Ai să plăteşti scump!". Femeia a cerut divorţ şi îşi găsise un alt bărbat

Psiholog: După chipul şi asemănarea societăţii, nebunii, tot mai agresivi

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite