Bună dimineaţa, aici Adevărul de Seară! Vezi cum şi-a început ziua Ioana Stancu, Poliţia Rutieră

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adevărul de Seară, ediţia online, dă startul astăzi unei noi rubrici care-şi propune să vadă cum şi când  îşi încep ziua autorităţile bucureştene. Astăzi, reporterii "Adevărul de Seară Buucreşti" i-au contactat la prima oră pe reprezentanţii Poliţiei Rutiere.

Ioana Stancu, purtător de cuvânt al Brigăzii Rutiere din Capitală, ne-a răspuns la ora 7.30. Ea îşi începuse ziua de muncă la birou de jumătate de oră, timp în care a şi trimis un comunicat de presă cu ce s-a petrecut în ultimele 24 de ore în Bucureşti.

Din cele 10 accidente care au avut loc în Capitală ieri şi azi-noapte, cel mai grav accident s-a petrecut ieri, la ora 13.00, în zona Lujerului din Capitală.

"Un biciclist de 24 de ani circula dinspre Bulevardul Timişoara către Bulevardul Virtuţii, iar la intersecţie cu Bulevardul Iuliu Maniu traversează intersecţia pe verde şi accidentează o femeie de 74 de ani, care se angajase în traversare pe roşu", ne-a declarat Ioana Preda, purtător de cuvânt Poliţia Rutieră.

Femeia a fost transportată la spital, ea având un traumatism cranio-cerebral. "A fost un accident mai grav pentru că femeia are şi o vârstă înaintată", mai spun poliţiştii care fac acum cercetare penală.  

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite