Bucureşti:Primul telefon Google Nexus a ajuns în România

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tânăra Matilda Tanascov a ridicat, azi-dimineaţă, de la poştă, telefonul Nexus One de la Google pe care l-a câştigat săptămâna trecută la un concurs online.

CITIŢI ŞI: VIDEO Google Nexus One Vs. iPhone 3GS

MATILDA ARE PRIMUL TELEFON GOOGLE DIN ROMÂNIA

Matilda are 22 de ani şi lucrează ca business analyst în domeniul marketing IT, în cadrul unei companii din Bucureşti. Ea a fost aleasă dintre 12.000 de concurenţi la un concurs online organizat de publicaţia „Tech Crunch“ .

Câştigătoarea a desfăcut pachetul cu singurul telefon Google din România în faţa reporterilor de la „Adevărul de Seară“, la scurt timp după ce l-a ridicat de la poştă. „Telefonul a venit în ţară în 3 zile, dar a mai stat la poştă 2 zile“, a spus câştigătoarea, care a fost nevoită să achite taxele vamale în valoare de 280 de lei.

Pachetul conţine, pe lângă telefon, cablu de date, headset şi încărcător. „Abia aştept să-l testez! Are un altfel de touchscreen faţă de vechiul meu telefon. Durează până mă obişnuiesc cu el“, a spus încântată Matilda.

Primul român care are Nexus One

Săptămâna trecută, ea a fost anunţată că a câştigat telefonul inteligent Nexus One de la Google, după ce s-a înscris la un concurs organizat de publicaţia online „Tech Crunch“.

„Am scris un comentariu la acel articol, dar nu credeam că mi s-a updatat comentariul pe site. Chiar în momentul acela a picat site-ul şi timp de o jumătate de oră, nu a mers. Am avut noroc că s-a postat atunci şi am primit confirmarea mai târziu, deşi nu credeam că va mai apărea pe site“, a declarat tânăra.

Matilda a aflat vestea că a câştigat noul smartphone Nexus One de la Google chiar de la redactorul-şef al publicaţiei online „Tech Crunch“. „Michael Arrington m-a adăugat în listă pe Twitter şi mi-a spus «Matilda, trebuie să vorbesc cu tine despre un telefon». Nu mi-a venit să cred“, a spus câştigătoarea.

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite