Bucureşti: Trei maşini au fost avariate într-un accident pe Şoseaua Petricani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Evenimentul rutier a avut loc în această dimineaţă în jurul orei 7.00 şi s-a produs din cauza poleiului. Şoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului şi a izbit alte două maşini parcate regulamentar.

Trei autoturisme au fost implicate într-un accident de circulaţie pe Şoseaua Petricani din Capitală. În coliziune au fost implicate o Skoda Octavia, un Opel Astra şi o dubiţă. Şoferul Skodei care venea dinspre Doamna Ghica a pierdut controlul volanului şi a intrat în cele două maşini care erau parcate regulamentar.

Citiţi şi: Focşani: Primăria interzice traficul greu în oraş

„Am carnet de conducere din 1995 şi nu am avut niciodată un accident în trafic. Nu aveam viteză deoarece tocmai încetinisem la trecerea de pietoni, însă din cauza poleiului de pe carosabil a fost imposibil să mai controlez maşina“, a spus supărat Adrian Hotina, şoferul de 42 de ani, implicat în accidentul de pe Şoseaua Petricani.    

El a mai precizat că a avut noroc pentru că a tras de volan în ultima clipă pentru a nu intra pe contrasens. „Nu pot să cred că cei din Primărie nu se interesează deloc, să dea cu sare pentru că eu am avut şansă şi numai maşina este avariată, dar alţii poate nu o au. De când sunt aici şi aştept echipajul de poliţie, am văzut multe autoturisme care pur şi simplu patinează pe şosea“, a mai spus şoferul.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite