Bucureşti: Teo Trandafir intră în politică

Realizatoarea TV Teo Trandafir a făcut o declaraţie-şoc: se gândeşte serios să intre în politică.

Ştiri pe aceeaşi temă

Sătulă de tot ce spun politicienii, de dezinteresul acestora pentru cetăţeni, Teo Trandafir se gândeşte să facă ceva în politica românească.

Până atunci, ea se concentrează asupra cursuriloe pe care le predă la Şcoala de Televiziune a lui Vlad Ionescu, dar şi asupra proiectelor sale sociale.

Teo îi ajută pe copiii superdotaţi ce provin din familii cu venituri modeste să se poată afirma. Dacă ar fi în politică, jurnalista i-ar putea ajuta cu legi folositoare pe aceşti copii.

Bucureşti: UPDATE Teo Trandafir: „Nu am dormit nişte nopţi tot gândindu-mă dacă o fi bine, o fi rău“


Are elevi celebri


Bianca Drăguşanu s-a aşezat în bancă la cursul predat de profesoara de divertisment Teo Trandafir, de la Şcoala de Televiziune.
Severă la catedră, Teo Trandafir le-a spus noilor învăţăcei că nu dă note de 10.

Despre Teo

„Teo Trandafir s-a născut la data de 2 iunie 1968 în Piteşti, judeţul Argeş. A absolvit Facultatea de Limbi şi Literaturi Străine, Secţia arabă-engleză. Televiziunea a intrat în viaţa lui Teo pe când era în clasa a II a, atunci când unchiul său şi-a cumpărat un televizor. Întâlnirea cu televiziunea a fost dragoste la prima vedere!“, scrie Teo pe blogul ei.

Piteşti: Teo Trandafir:„Nicăieri nu am fost mai fericită“

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările