Bucuresti: „Ten years after”- Impresii după concert

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Concertul aniversar „Ten years after-Sound şi Valentin Radu” care a avut loc în seara de duminică, 30 mai 2010, la Casa de Cultură a Studenţilor, a marcat împlinirea a zece ani de prietenie şi colaborare între membrii Corului Sound, condus de Voicu Popescu, şi muzicianul american, de origine română, Valentin Radu.

Pe lângă repertoriul american al Corului Sound, alcătuit de maestrul Valentin Radu, s-au adăugat prime audiţii cu arii din  “The Phantom of the Opera”, “Memory”, “Go, Go, Go Joseph” şi “Steppin’ out with my baby”. 

Coriştii au trecut cu graţie peste toate momentele emoţionante din concert, reuşind să cânte fără cusur, iar  publicul numeros care a umplut sala i-a răsplătit cu aplauze îndelungate după fiecare piesă.

Emoţia s-a prelungit şi după concert, trasformată în bucurie.

 „A fost un concert de povestit la nepoţi”, a spus Florin Budescu, unul dintre vechii corişti din Sound. „Am râs şi am plâns, şi jur că am avut o senzaţie inefabilă de înălţare”, a mai spus Florin.

„Cel mai frumos concert alături de Valentin Radu, în care am reuşit să dezvăluim un strop din ceea ce înseamnă spiritul Sound. A fost o mică evadare din lumea de zi cu zi, într-o lume cu alte valori şi frumuseţi”, a menţionat şi Camelia Ducaru.

Iar Monica Păun a concluzionat: „A fost un singur sunet...un SOUND... o singură emoţie...o melodie...o lacrimă...un ritm...un concert cu Valentin Radu!

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite