Bucureşti: „Te iubesc", într-un milion de cuvinte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Românii care şi-au declarat iubirea pe internet, pe un site de cumpărături, au compus, astfel, cea mai lungă declaraţie de dragoste. Astăzi, pe patinoarul din Parcul Cişmigiu a fost postată o parte din cea mai lungă declaraţie de dragoste din România, declaraţie ce conţine peste un milion de cuvinte.

Peste 32.000 de români şi-au declarat iubirea pe un site de cumpărături online. Administratorii site-ului au pus cap la cap cuvintele dulci şi, astfel, a rezultat cea mai lungă declaraţie de dragoste din România. „Intenţionăm să o înscriem şi în Guinness Book“, ne-a decalarat Adela Râpeanu, expertul în comunicare la  www.okazii.ro.

Îndrăgostiţii care au făcut şi cumpărături de pe respectivul site au avut posibilitatea, începând cu 25 ianuarie, să posteze şi o mică declaraţie, de la clasicul „Te iubesc!“, până la texte mai haioase precum „Am nevoie de tine ca sarea în bucate“.

În general, cei care s-au lăsat „loviţi“ de inspiraţie au fost bărbaţii, având în vedere că aceştia reprezintă aproximativ 70% din vizitatorii site-ului. Campania intitulată „Luna Îndrăgostiţilor“ se va încheia la 25 februarie şi tot atunci toţi îndrăgostiţii vor participa la o tombolă al cărei premiu va fi un sejur pentru două persoane la Veneţia, unul dintre cele mai romantice oraşe din lume.

Declaraţie lungă de 200 de metri

Astăzi, la ora prânzului, o parte din declaraţia-gigant a fost postată pe patinoarul din Parcul Cişmigiu. „Am putut să postăm doar 20 de metri din declaraţia, care, altfel ar fi avut peste 200 de metri“, a mai spus Râpeanu.

Patinatorii au avut astfel ocazia să facă poze lângă declaraţiile îndrăgostiţilor, dar şi să urmeze exemplul şi să-şi declare iubirea „la rece“. „Îi spun soţiei în fiecare zi că o iubesc. Nu mă pricep cu internetul, dar dacă e vorba de o excursie cred că merită să particip şi eu“, a spus Marian Ilie care a decis să-şi petreacă Ziua Îndrăgostiţilor pe patine şi, mai apoi, la un vin fiert. Fetele din trupa Amadeus au oferit patinatorilor şi spectatorilor un recital de excepţie.

După data de 25 februarie, când campania va lua sfârşit, reprezentanţii site-ului vor adăuga decaraţiei-gigant şi celelalte cuvinte de amor şi vor organiza un nou eveniment.





București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite