Bucureşti: S-a deschis Snow Show, primul târg dedicat sporturilor de iarnă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Timp de patru zile, 100 de firme internaţionale prezintă, la Băneasa Shopping City,  ultimile tendinţe din domeniu. Pasionaţii sporturilor zăpezii vor găsi la Snow Show cele mai actuale echipamente sportive, dar şi îmbrăcăminte, încălţăminte şi oferte turistice, de ultimă oră,  pentru sezonul rece.

Conceput ca o expoziţie cu vânzare, târgul Snow Show, organizat de AVANZ Fairs & Events, reprezintă  o premieră în România, prin caracterul intercativ în care sunt prezentate exponatele. Vizitatorii sunt invitaţi să probeze articolele expuse, sunt consiliaţi în definirea opţiunilor de cumpărare şi pot participa direct la evenimente live, menite să aducă, la târg, atmosfera vacanţelor de iarnă.

Snow Show aduce la un loc branduri internaţionale de echipamente pentru schi, snowboard, patine, oferte  hoteliere, tour operatori, linii aeriene, echipamente specializate de iarnă pentru autoturisme, instructori de schi etc. Vizitatorii vor putea arde calorii şi se vor antrena, gratuit, pe un simulator de schi, vor vedea noile tendinţe în domeniu şi vor putea proba echipamentele de iarnă.

Demonstraţii free-style  de snowboard

Cu începere de mâine după-amiază, cei care vor să-şi etaleze talentul de rideri, vor avea la dispoziţie o rampă de lansare acoperită cu zăpadă, înaltă de 5 m. “Rampa va fi folosită pentru lansare, evoluţia riderilor urmând a se desfăşura, apoi, pe un box şi o bară. Este un veritabil challenging pentru participanţi şi sperăm să avem un succes comparabil cu cel de la Rider’s New Year’s Eve, de la Sibiu, unde s-a folosit aceeaşi rampă”, a precizat Iulius Miklos, un reprezentant de la H2O, firma care organizează evenimentul.

Demonstraţiile free-style de snowboard, care vor avea loc vineri şi sâmbătă, între orele 17.00 şi 22.00, se adresează atât profesioniştilor, cât şi amatorilor din rândul publicului.

O altă atracţie a târgului Snow Show este şi simulatorul de schi, care, conform specialiştilor, utilizat timp de zece minute, are acelaşi efect de tonificare a musculaturii picioarelor, ca 500 de mişcări efectuate pe pârtie.

Programul de vizitare al Snow Show este joi şi vineri, între orele  10.00 şi 22.oo, iar sâmbata şi duminică de la ora 10.00, până la  ora 24.00. Intrarea vizitatoriloe este liberă.

Preţuri la târg
Preţurile la articolele sportive de iarnă scot bani frumoşi din buzunarele românilor. Astfel, o cască de protecţie costă în jur de 450 de lei, schiurile – 1.269 de lei, iar clăparii- 690 de lei.

„Profităm de apropierea sărbătorilor de iarnă şi cu această ocazie facem reduceri chiar şi de 30 % la produsele nou apărute pe piaţă. Preţurile sunt accesibile pentru pasionaţii sporturilor extreme. Avem echipamente atât pentru începători, cât şi pentru profesionişti, echipamente de schi sau de snowboard“, a spus Ciprian Denuţ, reprezentant vânzări.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite