Bucureşti: Revelioane de lux în Capitală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Printre cele mai deosebite petreceri de revelion, cea de la Operă este unică în ţară. Un revelion de neuitat au pregătit şi hotelurile de cinci stele din Bucureşti, care se întrec în oferte, care mai de care mai atrăgătoare, prin tematică sau locaţie.

Cei care doresc să-şi petreacă ultima noapte din an,  într-o atmosferă aristrocratică, pot opta pentru mediul artistic de la Operă, sau pentru luxul şi originalitatea oferite de cele mai celebre hoteluri din oraş.

Maratonul Operei

Şi în acest an, la Opera Naţională din Bucureşti (ONB) se organizează petrecerea de revelion, intintulată “Maratonul Operei”.

Concepută ca un mix în două două părţi, petrecerea de la Operă este, după cum a declarat Cătălin Arbore, directorul  şi iniţiatorul serilor de revelion de la ONB, “singurul eveniment de turism cultural organizat în noaptea de Anul Nou în Capitală”.

În prima parte, cu începere de la ora 18.00, pe scena Operei va avea loc spectacolul “Liliacul” de Johan Strauss, care, prin muzică şi subiect, este un spectacol tradiţional de Revelion. Invitatul special al reprezentaţia din seara de 31 decembrie 2009, va fi fi tenorul Alfredo Pascu (în rolul Eisenstein). Alături de acesta vor cânta artiştii ONB Crina Zancu (Rosalinda - debut), Paul Basacopol (Franck), Mihaela Işpan (Orlofsky - debut), Ionuţ Pascu (Falke), Vasile Chişiu (Blind - debut), Mihaela Stanciu (Adela), Cristina Eremia (Ida) şi vor evolua soliştii de balet Monica Petrică, Bianca Stoicheciu, Bogdan Cănilă. Îşi vor da concursul orchestra, corul – pregătit de maestrul Stelian Olariu şi ansamblul de balet al teatrului.

După spectacol, 350 de spectatori, care au rezervat locuri pentru Revelion, vor lua masa în foaierul de la etajul 1 al Operei. Dansul va avea loc în foaierul de la parter, iar la miezul nopţii oaspeţii vor asista la un mare foc de artificii, organizat în faţa Operei şi vor ciocni o cupă de şampanie.

O noapte de cinci stele

La Hotelul Athene Palace-Hilton, se poate opta pentru “Balul veneţian de Anul Nou”, organizat în salonul “Le Diplomat” şi o noapte în acorduri de jazz, la salonul “Executive Lunch.

La Radisson, cine îşi permite să plătească 4.200 de lei, pentru o persoană, poate petrece, împreună cu alţi prieteni, (în total, minimum patru persoane, maximum, 10 persoane), noaptea de Anul Nou în ”Apartamentul Regal”. Foarte modern şi elegant, apartamentul are o suprafaţă de 370 mp şi este dotat cu trei dormitoare, o baie “spectaculoasă”, jacuzzi, saună şi un duş de tip rain shower. Ultimul locatar al acestui apartament unde stau doar V.I.P.-uri internaţionale, a fost Madonna.

La Crowne Plaza, oaspeţii sunt aşteptaţi cu un covor roşu, care va conduce la “Petrecerea Regală” din salonul “Crown Ballroom”. Meniul serii va cuprinde şapte felui de mâncare şi un pachet nelimitat de băuturi.

La InterContinental, Revelionul se va desfăşura în cel mai nou salon, “Sala Fortuna”, de la eatajul 21, penultimul nivel al hotelului. Bucătarul şef de la InterContinental le va pregati oaspeţilor din noaptea de Revelion un “meniu norocos”, inspirat din cele mai renumite bucătării ale lumii, iar priveliştea oraşului văzut de sus va fi un spectacol în sine.

 La Marriott vor fi organizate trei revelioane, cu tematici diferite, care vor da specificitate petrecerilor. “Fire and Ice” se va desfăşura în sala “Ballroom”, “Yin and Yang” va avea loc în sala “Constanţa Ballroom”, iar “From Classic to Cool”, va fi găzduit în salunul “Cupola”.
Sfârşitul anului va avea un aer romantic la Carol Parc Hotel, găzduit în fostul Palat Suter, o clădire impresionanta din 1906, încălzit cu foc de lemne în şeminee şi iluminat de un candelabru de 14 m, din 2.000 de cristale de Murano.

TARIFE

Maratonul Operei – Pe lângă preţul biletelor la spectacol, masa costă 490 lei, iar tombola 15 lei.
Athene Palace-Hilton –
Carol Parc Hotel – 289 lei. Pentru copiii cu vîrste cuprinse între 6 şi 12 ani, preţul este pe jumătate.
Marriott  - 920 lei
Radisson – de la 820 lei, până la 4.200 lei (Royal Suit)
Crowne Plaza – 760 lei

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite