Bucureşti: A rămas fără braţ şi şi-a adus membrul tăiat la spital într-un recipient cu gheaţă

În urma unui grav accident rutier petrecut astăzi în judeţul Braşov, o tânără a rămas fără braţ. Membrul, care a fost smuls în timpul impactului, s-a desprins din umăr. Martorii şi echipajul de pe Ambulanţă i-au pus braţul în gheaţă iar pacienta se află în drum spre Spitalul Floreasca din Capitală unde urmează să fie operată pentru a-i fi replantat membrul.

Ştiri pe aceeaşi temă

"Accidentul a avut loc astăzi în jurul orei 12.00 iar o astfel de operaţie se face la maximum şase ore de tăierea unui membru", a spus Bogdan Opriţă, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgenţă Floreasca. Tânăra se afla încă în drum spre spital la ora 20.50, la interval de aproape 9 ore de la incident.

Medicii care sunt de gardă în noaptea aceasta sunt pregăţi să facă o astfel de operaţie dar unii dintre ei sunt sceptici în ceea ce priveşte reuşita intervenţiei deoarece a trecut foarte mult timp de la petrecerea accidentului.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările