Bucureşti: Proximitatea metroului ridică preţul locuinţelor cu aproximativ 10%

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Conform unui calcul al imobiliare.ro, proprietarii locuinţelor din apropierea metrourilor solicită preţuri cu până la 5.500 euro mai mari.

Proprietarii locuinţelor aflate în imediată apropriere de metrou mizează pe cererea pentru acest tip de apartamente şi solicită preţuri cu până la 5500 euro mai mari faţă de cele ale locuinţelor similare din zonă, situate la o distanţă mai mare de transportul subteran, potrivit imobiliare.ro, transmite Mediafax.

Analiza a fost realizată pe 144 de apartamente cu două camere scoase la vânzare în zonele Dristor, Gorjului şi Titan, unde suprafaţa medie a unităţilor analizate este foarte apropiată, situându-se între 50 şi 55 metri pătraţi.

"Accesul facil la mijloacele de transport este unul din cele mai importante criterii pentru un potenţial beneficiar care caută să achiziţioneze o locuinţă, 71% dintre vizitatorii portalului acordându-i calificativul important sau foarte important, conform unui studiu efectuat de noi recent", a declarat, într-un comunicat Adrian Erimescu, director general imobiliare.ro pentru Mediafax.

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite