Bucureşti: Primarul Onţanu dă 5 milioane de lei pentru 17 locuri de joacă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primăria sectorului 2 organizează luna viitoare o licitaţie pentru amenajarea mai multor locuri de joacă. Pentru aceste proiecte autoritatea locală va cheltui aproximativ 4,8 milioane de euro.

Aceşti bani vor fi daţi unei companii ce va realiza 17 locuri de joacă în zone din sectorul 2, stabilite deja de reprezentanţii Administraţiei Domeniului Public, în urma solicitărilor primite de la asociaţiile de proprietari. Anunţul pentru organizarea licitaţiei care va avea loc pe 7 mai a fost transmis către Serviciul Electronic de Achiziţii Publice, iar firmele pot intra în posesia caietului de sarcini.

“Da’ ce spaţii de joacă vor face cu banii ăştia? Le fac din aur sau cum?”, a spus Damian, un pensionar care locuieşte în zona Obor şi îşi plimbă nepoţica în parcul din faţa Primăriei Sectorului 2.

Autoritatea locală precizează că spaţiile vor avea aparate moderne de joacă pentru copiii, iar zona unde vor fi amplasate acestea vor dispune de un material special de protecţie pentru evitarea accidentelor.

Din banii investiţi de Primăria sectorului 2 se vor amenaja şi alei pietonale, se va pune gazon şi se vor planta flori şi arbori. Locurile de joacă mai au prevăzute bănci, coşuri de gunoi, dar şi garduri de protecţie.

Cele 17 locuri destinate copiilor vor fi finalizate anul viitor întrucât proiectele sunt prevăzute să se desfăşoare în două etape.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite