Bucureşti: Outlet-ul bate sezonul de reduceri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În marile magazine din Capitală s-a dat astăzi startul la sezonul de reduceri, care va dura până la 15 aprilie.

Astfel, comercianţii pun la bătaie preţuri între 30 şi 70% mai mici. Chiar şi aşa, magazinele de tip outlet (care au colecţii mai vechi) au preţuri mai avantajoase pentru buzunarul bucureştenilor.


Cei care îşi fac cumpărăturile la Scandinavian Outlet de pe Calea Moşilor, de exemplu, au de ales între articole de îmbrăcăminte disponibile la preţuri sub 50 de lei. Astfel, o cămaşă costă 39 lei, o bluză costă 15 lei, iar o pereche de pantaloni costă 39 de lei. O rochie le costă pe doamne 49 de lei. „Aici ştiu sigur că e mereu ieftin şi sunt lucruri drăguţe. Am luat o dată un compleu cu aproape 100 de lei", a spus Vasilica Sinimara.

La magazinul Raffaelli de pe Calea Moşilor, tot de tip outlet, bucureştenii pot găsi produse şi articole de îmbrăcăminte precum Dolce&Gabbana, Giorgio Armani şi Gianfranco Ferre. O pereche de blugi costă aici 180 de lei, iar o bluză costă aproximativ 130 lei. „În magazinele obişnuite, preţurile sunt de 600 de lei, chiar de 1.000 de lei. Este normal ca lumea să vină să cumpere de la noi, de la outlet, în această perioadă de reduceri", a spus vânzătoarea de la Raffaelli.


Magazinele au trecut la sezonul de reduceri
La magazinul Steilman, de exemplu, preţurile bluzelor au scăzut astăzi de la 260 de lei la 185 de lei. Pantalonii sunt reduşi de la 300 la 125 lei.
„Au fost reduceri de până la 70%, unele de 30%, altele de 40%. În această perioadă, întotdeauana ne cresc vânzările", a spus vânzătorul de la magazinul Steilman.


La magazinele Puma reducerile sunt de 50%. Pantofii sport au ajuns să coste 149 de lei, de la un preţ iniţial de 390 de lei. „Outletul Puma se afla în Fashion House din Militari. Acolo întotdeauna preţurile vor fi mai mici decât ceea ce avem noi la reduceri deoarece acolo sunt colecţiile vechi", a explicat vânzătorul de la Puma.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite