Bucureşti: „Nu ştiu cum să le explic copiilor că au rămas fără mamă“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Carmen Cîciu (34 de ani), femeia care a făcut stop cardiac în timp ce se afla la serviciu, marţea trecută, a încetat lupta cu viaţa aseară la Spitalul Universitar de Urgenţă din Bucureşti (SUUB). „Din păcate am spus că pronosticul este foarte rezervat. Din punct de vedere medical, cauza morţii nu are cum să fie stresul. Există o suspiciune de miocardită. Vom face o expertiză şi apoi vom stabili care a fost cauza morţii“, a

Soţul acesteia, Marius Cîciu, a rămas sprijinul celor doi gemeni de doi ani. „Nu ştiu cum să le explic copiilor că au rămas fără mamă. Sunt foarte mici“, a spus printre lacrimi Cîciu. Familia tinerei are în vedere posibilitatea de a da în judecată firma la care lucra Carmen. „Acum nu ne-am hotărât dacă vom da sau nu firma în judecată. Prioritatea noastră este să-i facem cele creştineşti lui Carmen. Am vrea să aflăm care sunt cauzele care au dus la această tragedie“, a declarat Nicoale Cîciu, cumnatul femeii. Rudele se plâng de faptul că au aflat de moartea lui Carmen din presă, cu o oră mai târziu, deşi au stat în permanenţă la uşa salonului.

Filmul unei vieţi sub semnul muncii

Tânăra lucra ca programator la Ipsos Interactive Services de opt ani şi era unul dintre cei mai apreciaţi oameni din companie. Femeia a născut în urmă cu trei ani doi gemeni, dar s-a întors la muncă doar după şase luni de concediu de creştere a copilului. „Când avea termene de predare presante stătea mai mult la serviciu şi îşi lua de lucru şi acasă. Dar cine nu stă când te presează “, a povestit Marius Cîciu, soţul femeii.

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite