Bucureşti: Cel care a lovit-o pe Esca nu a mai dat niciun semn

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prezentatoarea spune că bărbatul care a lovit-o cu placa de snowboard nu a căutat-o deloc, sau cel puţin nu ştie ea.

Andreea Esca va scăpa de şuruburile din picior abia peste o jumătate de an, iar potrivit ultimei radiografii făcute, totul decurge normal. Vedeta se află încă la Viena şi urmează să revină în ţară cât mai curând. Ea a ales să meargă la clinica din Viena pentru un tratament mai eficient, cu o recuperare cât mai rapidă.

„ Doctorul Butum de la Braşov mi-a prezentat exact cele două soluţii pe care mi le arătase şi medicul chirurg de la Viena. Întregul tratament mi-a fost dat în spitalul din Braşov, iar la Bucureşti am decis împreună cu ai mei colegi că, pentru un tratament mai eficient, cu o recuperare cât mai rapidă, ar fi bine să aleg această variantă“, spune Andreea Esca.

Şi-a văzut şuruburile din tibie
Ştirista a fost văzută din nou de un chirurg care i-a arătat şi poza cu cele două şuruburi pe care le are în tibie. „Dacă totul merge bine, va putea să le scoată după o jumătate de an. Mi-a spus că de acum înainte cea mai importantă este perioada de recuperare, mai exact exerciţii pe care le voi face acasă cu un kinetoterapeut, care va fi coordonat de un medic de aici“.

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite