Bucureşti: Francezii vor asistenţi medicali români

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Compania Work Experience organizează în data de 8 iulie 2010, la Bucureşti, o sesiune de recrutare pentru asistenţii medicali de toate specialităţile. Francezii caută asistenţi medicali cu sau fără experienţă care să vorbească bine limba franceză.

"Primul pas este trimiterea CV-ului pe adresa noastra de e-mail, bucuresti@workexperience.ro. până la data limita 8 iulie. Fiecare persoană va fi analizată şi în condiţiile în care este eligibilă va fi invitată la un interviu. Ca eligibilitate, trebuie să cunoască limba franceză la nivel mediu - avansat, mai exact să poată conversa cu angajatorul fără probleme", a precizat pentru PaginaMedicala.ro Ovidiu Andrei Dobircianu, coordonator Programe la Work Experience Bucureşti.

Salariul este de 1500 Euro net  lunar iar angajatul beneficiază de cazare gratuită, asigurare medicală gratuită şi maşină în condiţiile în care transportul este problematic în zona în care va fi repartizat.

Cei prezenţi la targ pot primi precontracte de angajare pe loc. Contractele au valabilitate pe o perioada de un an de zile cu posibilitatea de prelungire.
Compania Work Experience are contracte cu angajatori din toată Europa, pe anul 2010.

Etapele recrutării:
- trimiterea unui CV in limba franceza la adresa de e-mail: bucuresti@workexperience.ro
- selectie CV-uri
- invitaţie la interviu
- interviu

Acte necesare:
- diploma de studii de scurtă durată sau diplomă de licenţă cu studii de lungă durată
- certificat de competenţe profesionale pentru absolvenţii de Postliceală Sanitară şi minim 5 ani de experienţă

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite