Bucureşti: A făcut stop cardiorespirator la muncă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O tânără a fost internată, în stare gravă, în Secţia de anestezie-terapie intensivă a Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti, după ce i s-a făcut rău la serviciu şi şi-a pierdut cunoştinţa timp de mai multe minute, informează Mediafax.

Medicul Bogdan Opriţa a precizat că o ambulanţă SMURD a fost solicitată la un imobil situat în Splaiul Unirii unde unei femei în vârstă de aproximativ 30 de ani i s-a făcut rău.

„Când echipajul a ajuns la faţa locului, acolo erau deja medici de la ambulanţă privată şi din Centrul Medical Unirea, aflat în aceeaşi clădire. Pacienta era în fibrilaţie ventriculară. Ea a fost resuscitată timp de o oră şi jumătate şi a fost internată în Secţia de anestezie-terapie intensivă a Spitalului Universitar de Urgenţă”, a dseclarat pentru Mediafax, Opriţa.

Pacienta se află în stare gravă, investigaţiile făcute indicând deja un edem cerebral important, potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti (SUUB), medicul Bogdan Popescu. Femeia a fost în stop cardiorespirator mai mult timp. „Din păcate, la nivelul creierului se produc leziuni ireversibile în cazul în care acesta este lipsit de oxigen mai mult de cinci minute. Prognosticul, în acest caz, este foarte rezervat”, a precizat purtătorul de cuvânt al SUUB.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite