Bucureşti: A doua persoană arsă de vie, anul acesta

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În trei zile s-au produs două incendii cu victime în Capitală. Cel mai recent s-a petrecut ieri-dimineaţă, pe strada Principatele Unite din sectorul 4. O femeie în vârstă de 83 de ani care locuia singură a murit intoxicată cu fum în propriul pat.

Potrivit reprezentanţilor de la Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti, incendiul izbucnit ieri a pornit de la un scurtcircuit care s-a produs la un cablu defect din locuinţa femeii de 83 de ani.

„Bătrâna locuia singură şi a fost găsită pe pat, în dormitorul ei. Deşi nu avea arsuri grave, femeia a murit intoxicată cu fumul care s-a produs în cameră“, a declarat locotenent Anca Onofrei, de la Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti.

Femeia era ţintuită la pat, fiind bolnavă de cancer, iar strigătele ei nu au fost auzite de nimeni. Când pompierii au descoperit-o, victima avea arsuri inclusiv pe faţă, însă decesul a survenit din cauza intoxicaţiei cu fumul din încăpere.

O gravidă a murit pe Calea Moşilor

O altă femeie a decedat într-un incendiu care s-a produs la 1 ianuarie, într-o casă naţionalizată, aflată în paragină, de pe Calea Moşilor nr. 20. Victima, în vârstă de 20 de ani, era însărcinată şi nu a reuşit să se salveze la timp.

Pompierii au instalat o saltea gonflabilă pentru ca tânăra să se poată salva, însă, de frică, aceasta a refuzat să sară. Ea fost găsită carbonizată lângă fereastră. Incendiul a izbucnit de la o ţigară aprinsă. 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite