Bucureşti: Descoperă lumea din adâncuri cu „Adevărul“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Al cincilea volum al colecţiei „Prima mea enciclopedie cu Winnie Ursuleţul şi prietenii săi“ se vinde la chioşcuri cu ziarul „Adevărul“.

Cei mici primesc astăzi cartea „Vieţuitoare marine“ la preţul de 11,99 de lei.

Cele mai îndrăgite animăluţe, Ursuleţul Winnie şi prietenii săi, Tigrilă şi Aiurel, spun poveşti extraordinare din lumea oceanelor, mărilor şi lacurilor. Tot ei vă vor povesti despre apele curgătoare, fluvii, râuri şi izvoare. În volumul „Vieţuitoare marine“ aflaţi curiozităţi despre peştii de apă dulce sau despre organismele vii.

Castravetele-de-mare


Curioşii vor descoperi în paginile encilopediei nenumărate curiozităţi, mai ales că două treimi din suprafaţa Pământului sunt acoperite de ape, chiar şi dedesubtul zonelor deşertice. Mai mult, într-o singură picătură de apă de ocean se află milioane de forme de viaţă.

Atât în apele dulci, cât şi în cele sărate se găsesc vieţuitoare şi plante minunate, care mai de care mai neobişnuite. De exemplu, ştiaţi că un vierme de mare poate ajunge şi la 1,2 metri lungime? Sau că există un animal, numit castravetele-de-mare care e dotat cu tentacule în jurul gurii, cu care adună hrana de prin nisip? Ştiaţi că unii peşti sunt dotaţi cu tentacule luminoase pentru a vedea în apele adânci ale oceanelor, unde este foarte întuneric? În plus, prichindeii vor afla că în Marea Moartă nu pot trăi decât câteva specii de bacterii.

„Prima mea Enciclopedie cu Winnie Ursuleţul şi prietenii săi “ apare în condiţii grafice excelente, cu fotografii extraordinare, colorate, cartea fiind publicată de Editura Adevărul în colaborare cu Egmont.
Săptămâna viitoare, luni, 4 ianuarie, veţi putea cumpăra volumul şase al colecţiei, „Apele“, împreună cu ziarul „Adevărul“.

Abonează-te la „Prima mea Enciclopedie“

Timp de trei luni, începând din luna ianuarie, puteţi avea 15 cărţi, la preţul de 227 de lei, numai împreună cu ziarul „Adevărul“.

Ianuarie (vol.6 – vol.9) - 66 de lei
Februarie (vol.10 – vol.13) - 66 de lei
Martie (vol.14 – vol.15) - 45 de lei

Abonamente la Colecţia 100 de cărţi + Enciclopedia Disney se pot face din ianuarie, la preţul de 354 de lei

Ianuarie (vol.6 – vol.9) - 107 lei
Februarie (vol.10 – vol.13) - 107 lei
Martie (vol.14 – vol.15) - 86 de lei

Pentru abonamente puteţi suna la 0372.130.076, 0372.130.074, 0372.130.246, de luni până vineri, între orele 9.00 – 18.00.


București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite