Bucureşti: Mâine se deschide cel mai mare mall din România

0
Publicat:
Ultima actualizare:

AFI Palace Cotroceni Mega Fun îşi deschide mâine porţile pentru toţi cei care vor să combine cumpărăturile cu distracţia.

„Sunt convins că AFI Palace Cotroceni Mega Fun va deveni destinaţia preferată a bucureştenilor şi nu numai, datorită mix-ului de activităţi pe care îl propunem“, a declarat Israel Visel, Mall Manager AFI Palace Cotroceni Mega Fun.

250 de magazine, 2 cazinouri şi patinoar de 1.000 mp

Mall-ul este amplasat pe o suprafaţă totală construită de 215.000 mp, la intersecţia dintre bulevardele Vasile Milea şi Timişoara şi oferă 250 de magazine, 2.500 de locuri de parcare, un hipermarket Real deschis non-stop, 20 de săli de cinema.

Tot aici, bucureştenii vor intra în primul IMAX din România (3D) şi se vor distra pe o pistă de carting, la două cazinouri şi pe un patinoar de aproximativ 1.000 mp - cel mai mare aflat într-un centru comercial din România, deschis tot timpul anului.

De asemenea, în AFI Palace Cotroceni a fost amenajat un lac artificial şi un teren de joacă.

Cele mai renumite branduri, printre care Zara, Stradivarius, Massimo Dutti, Bershka, Pull& Bear, C&A, Mango, Marks & Spencer îşi expun produsele în noul centru comercial.

Mall-ul este deschis de luni până luni, incluzând hipermarket-ul Real care funcţionează 24 de ore pe zi, majoritatea celorlalte magazine fiind deschise până după miezul nopţii.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite